• Samenwerking De Regenboog en De Vuurvogel.
  • Kleinschalige opvang: twee groepen met ieder 16 kinderen
  • Aangrenzende bosgebied staat centraal

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Drakesteyn iligt aan de Veldsingel aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij ons kinderdagverblijf centraal. We delen het pand, de faciliteiten en werken samen met basisschool De Regenboog en de naastgelegen basisschool De Vuurvogel. We merken dat kinderen die bij ons bij het kinderdagverblijf komen snel wennen bij de basisschool omdat ze in dezelfde vertrouwde omgeving blijven.

We hebben twee groepen met ieder maximaal zestien kinderen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig opgezet waardoor de kinderen zich snel veilig en vertrouwd voelen bij onze vaste medewerkers. De Draken en het Kasteel zijn verticale groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Elke dag doen de peuters in de ochtend extra leeftijdgerichte activiteiten ter voorbereiding op de basisschool. 

Quote van ouders:

Ik breng mijn zoontje al vanaf dat hij 3 maanden is twee keer in de week naar kinderdagverblijf Drakesteyn. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor de opvang, mijn zoontje vind het elke keer weer super leuk om te gaan. En dit komt door de zeer professionele, lieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zij zetten zich elke dag weer voor 100% in voor onze kinderen! In april verwachten wij een tweede kindje en ook hij zal naar kinderdagverblijf Drakesteyn gaan. TOPopvang!

Groetjes,

Marie Louise Zwarthoed - moeder van Milan Nguyen 

Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

kdv Drakesteyn
Veldsingel 4
6581 TC Malden
LRKP-nummer 610907281

Clustermanager

Openingstijden

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook de vrijdag nodig? Vraag het de clustermanager.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De stabiliteit van dezelfde pedagogisch medewerkers met een open en enthousiaste uitstraling geeft het gevoel dat je kind echt gezien wordt. Lekker veel naar buiten/ bos.

Impressie van kdv Drakesteyn

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten