• Samenwerking De Regenboog en De Vuurvogel.
  • Kleinschalige opvang: twee groepen met ieder 16 kinderen
  • Aangrenzende bosgebied staat centraal

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Drakesteyn ligt aan de Veldsingel aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij ons kinderdagverblijf centraal. We delen het pand, de faciliteiten en werken samen met basisschool De Regenboog en de naastgelegen basisschool De Vuurvogel. We merken dat kinderen die bij ons bij het kinderdagverblijf komen snel wennen bij de basisschool omdat ze in dezelfde vertrouwde omgeving blijven.

We hebben twee groepen met ieder maximaal zestien kinderen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig opgezet waardoor de kinderen zich snel veilig en vertrouwd voelen bij onze vaste medewerkers. De Draken en het Kasteel zijn verticale groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Elke dag doen de peuters in de ochtend extra leeftijdgerichte activiteiten ter voorbereiding op de basisschool. 

Quote van ouders:

Ik breng mijn zoontje al vanaf dat hij 3 maanden is twee keer in de week naar kinderdagverblijf Drakesteyn. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor de opvang, mijn zoontje vindt het elke keer weer super leuk om te gaan. En dit komt door de zeer professionele, lieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zij zetten zich elke dag weer voor 100% in voor onze kinderen! In april verwachten wij een tweede kindje en ook hij zal naar kinderdagverblijf Drakesteyn gaan. TOPopvang!

Groetjes,

Marie Louise Zwarthoed - moeder van Milan Nguyen 

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

kdv Drakesteyn
Veldsingel 4
6581 TC Malden
LRK-nummer 610907281

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 / 08.00 - 18.00 uur
di:      07.30 / 08.00 - 18.00 uur
woe:  07.30 / 08.00 - 18.00 uur
do:     07.30 / 08.00 - 18.00 uur

Ook de vrijdag nodig? Vraag het de clustermanager.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De stabiliteit van dezelfde pedagogisch medewerkers met een open en enthousiaste uitstraling geeft het gevoel dat je kind echt gezien wordt. Lekker veel naar buiten/ bos.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.