• Samenwerking met de VVE peutergroep
  • Nieuw, kleurrijk en licht gebouw
  • Grote buitenruimte met speelheuvel en schommel
  • Gymlokaal met uitdaging
  • Aparte peuteractiviteiten

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Grootstal is onderdeel van Kindcampus Grootstal, samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Naast een kinderdagverblijf hebben we hier ook buitenschoolse opvang en een VVE peutergroep. We hebben een verticale groep voor kinderen van nul tot vier jaar.  Op dinsdag hebben we aparte peuteractiviteiten en op donderdag is er een gemengde groep met peuters van het kinderdagverblijf en de VVE peutergroep.

Het gebouw is nieuw, kleurrijk en licht. De buitenruimte heeft een grote speelplek met verschillende speeltoestellen, een zandbak, een speelheuvel en een grasveld waar kinderen kunnen spelen. We gaan zo veel mogelijk naar buiten.

Centraal in het gebouw ligt een gymzaal waar materiaal aanwezig is dat past bij alle leeftijden en niveaus, zodat de kinderen veilig kunnen klimmen, klauteren en bewegen.

Maria

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Er zijn twee kleinschalige kindercentra in mijn cluster voor kinderen van nul tot dertien jaar. We hebben fijne ruimtes met veel mogelijkheden. Omdat het kleinschalig is kent iedereen elkaar en is de doorstroom vertrouwd. We vieren samen onze feesten en zorgen voor een goede onderlinge afstemming.

Adres

kdv Grootstal
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
LRKP-nummer 115753448

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We zijn erg tevreden met de gymzaal, de grote buitenspeelplaats en de vaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht en tijd voor de kinderen.

Impressie van kdv Grootstal

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten