• Veel buitenspeel-mogelijkheden
  • Gevestigd in basisschool Op Weg
  • Eén groep, voor alle kinderen

Schrijf je in

Op kinderdagverblijf Op Weg bieden we leeftijdsgerichte activiteiten aan. De kinderen doen veel samen in een grote groep, maar ze gaan ook regelmatig in kleine groepjes uiteen om een activiteit te doen. Verder gaan de kinderen iedere dag naar buiten, daar spelen ze regelmatig samen met kinderen van de naastgelegen peutergroep. 

Er een nauw samenwerkingsverband met basisschool Op Weg. Op woensdag en vrijdag werken wij dan ook samen met de buitenschoolse opvang en kan het voorkomen, door de lage kind aantallen, dat er een gecombineerde opvanggroep is voor alle kinderen van 0-13 jaar.

Er is ook een buitenbedje voor de jongste kinderen aanwezig, waar jouw kind gebruik van kan maken als dit gewenst is. 

 

Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Adres

kdv Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.