• Ruime openingstijden
  • Pal naast het station
  • Groot activiteitenaanbod door ROC studenten
  • Wekelijkse peutergym en babymeetings

Schrijf je in

Welkom bij kinderdagverblijf Plaza. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met veel aandacht voor de persoonlijke behoefte van kinderen. De kinderopvang ligt pal naast Centraal Station Nijmegen en is goed bereikbaar vanuit Bottendaal, Nijmegen Centrum en een ideale locatie voor forenzen. Daarbij hebben we ook extra ruime openingstijden. Je kind is op aanvraag vanaf 7.00 en tot 18.30 uur welkom.

Kinderdagverblijf Plaza

De groepsruimtes zijn licht en huiselijk ingericht en in de tuin is van alles te beleven. Daardoor voelen kinderen zich al snel bij ons op hun gemak. 

Het kinderdagverblijf is één van de leerbedrijven bij het ROC. Dat levert een divers programma op. Zo komen studenten bij ons een poppenkast- of een theatervoorstelling geven, lezen ze voor of doen ze activiteiten zoals knutselen, dans en beweging. 

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. De peuters maken elke week een uitstapje naar de afdeling Sport & Bewegen in het ROC voor hun gymles. Ondertussen doen de andere kinderen beweegactiviteiten in de hal van het kinderdagverblijf en maken ze onder andere gebruik van de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

 

Thomas

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thomas Hooft en ik werk sinds juli 2022 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is als ik zie dat kinderen lekker in hun vel zitten, leuke activiteiten aan het doen zijn en het goed naar hun zin hebben.

Bij mijn locaties werken betrokken en kundige pedagogisch medewerkers. De samenwerking met basisschool en ROC is van groot belang en de buitenspeelruimtes geven extra dimensie aan de dagelijkse opvang.

Adres

kdv Plaza
Campusbaan 6
6512 BT Nijmegen
LRK-nummer 300403318

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Op bepaalde dagen is na overleg verlengde opvang mogelijk.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De samenwerking met studenten van het ROC pakt heel erg leuk uit (nu: sporten). Die samenwerking er zeker in houden!