• Ruime openingstijden
  • Pal naast het station
  • Groot activiteitenaanbod door ROC studenten
  • Warme maaltijd mogelijk
  • Wekelijkse peutergym en babymeetings

Schrijf je in

Welkom bij kinderdagverblijf Plaza! Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met veel aandacht voor de persoonlijke behoefte van kinderen. De kinderopvang ligt pal naast Centraal Station Nijmegen en is goed bereikbaar vanuit Bottendaal, Nijmegen Centrum en een ideale locatie voor forenzen. Daarbij hebben we ook extra ruime openingstijden. Je kind is op aanvraag van 7.00 tot 18.30 uur welkom.

Kinderdagverblijf Plaza

De groepsruimtes zijn licht en huiselijk ingericht en in de tuin is van alles te beleven. Daardoor voelen kinderen zich al snel bij ons op hun gemak. We hebben 3 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Kinderen kunnen doorstromen naar de peutergroep waar ze meer uitdaging vinden.

Het kinderdagverblijf is één van de leerbedrijven bij het ROC. Dat levert een divers programma op. Zo komen studenten bij ons een poppenkast- of een theatervoorstelling geven, lezen ze voor of doen ze activiteiten zoals knutselen, dans en beweging. 

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. De peuters maken elke week een uitstapje naar de afdeling Sport & Bewegen in het ROC voor hun gymles. Ondertussen doen de andere kinderen beweegactiviteiten in de hal van het kinderdagverblijf en maken ze onder andere gebruik van de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

 

Warme maaltijd

Om 16.30 uur kunnen kinderen op aanvraag bij ons een warme maaltijd eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt samen eten een feestje. Je kunt je structureel aanmelden voor de warme maaltijd, maar het kan ook op de dag zelf als het een keer zo uitkomt. Vul in dat geval dit formulier en lever het voor 9 uur in bij Plaza. 

Roxanne

Mijn naam is Roxanne Huisman-Geelen en ik werk sinds juni 2020 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers een fijne werkdag hebben waarin veel aandacht is voor de ontwikkeling en het speelplezier van het kind. Samen met scholen zorgen voor een doorgaande lijn vind ik belangrijk. Het belang van het kind staat hierbij te allen tijde voorop.

Wij bieden diverse soorten kinderopvang en doen dit met veel zorg en aandacht. De teams werken met een groot hart voor de kinderen waardoor ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten.

Adres

kdv Plaza
Campusbaan 6
6512 BT Nijmegen
LRK-nummer 300403318

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 18.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De samenwerking met studenten van het ROC pakt heel erg leuk uit (nu: sporten). Die samenwerking er zeker in houden!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.