• Ruime openingstijden
  • Pal naast het station
  • Groot activiteitenaanbod door ROC studenten
  • Warme maaltijd mogelijk
  • Wekelijkse peutergym en babymeetings

Schrijf je in

Welkom bij kinderdagverblijf Plaza. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met veel aandacht voor de persoonlijke behoefte van kinderen. De kinderopvang ligt pal naast Centraal Station Nijmegen en is goed bereikbaar vanuit Bottendaal, Nijmegen Centrum en een ideale locatie voor forenzen. Daarbij hebben we ook extra ruime openingstijden. Je kind is op aanvraag vanaf 7.00 en tot 18.30 uur welkom.

Kinderdagverblijf Plaza

De groepsruimtes zijn licht en huiselijk ingericht en in de tuin is van alles te beleven. Daardoor voelen kinderen zich al snel bij ons op hun gemak. 

Het kinderdagverblijf is één van de leerbedrijven bij het ROC. Dat levert een divers programma op. Zo komen studenten bij ons een poppenkast- of een theatervoorstelling geven, lezen ze voor of doen ze activiteiten zoals knutselen, dans en beweging. 

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. De peuters maken elke week een uitstapje naar de afdeling Sport & Bewegen in het ROC voor hun gymles. Ondertussen doen de andere kinderen beweegactiviteiten in de hal van het kinderdagverblijf en maken ze onder andere gebruik van de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

 

Warme maaltijd

Om 16.30 uur kunnen kinderen op aanvraag bij ons een warme maaltijd eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt samen eten een feestje. Je kunt je structureel aanmelden voor de warme maaltijd, maar het kan ook op de dag zelf als het een keer zo uitkomt. Vul in dat geval dit formulier en lever het voor 9.00 uur in bij Plaza. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt  meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Adres

kdv Plaza
Campusbaan 6
6512 BT Nijmegen
LRK-nummer 300403318

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 18.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De samenwerking met studenten van het ROC pakt heel erg leuk uit (nu: sporten). Die samenwerking er zeker in houden!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.