• Bosrijke omgeving vlakbij A73
  • Sfeervolle groepsruimtes
  • Uitdagend buitenspelen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Triade is een geweldige locatie midden in de groene wijk Weezenhof, vlakbij de A73. Gezonde voeding en sportieve activiteiten vormen een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Samen met de kinderen halen wij iedere week onze zuivelproducten bij kaasboerderij Diervoort.

De speelhal gebruiken we om bewegingsactiviteiten te doen. De gymzaal van de aangrenzende school gebruiken we hiervoor ook.

We beschikken over twee tuinen. Aan de voorzijde grenst de tuin aan de groepsruimtes, dit is onze ontdektuin. De grote achtertuin biedt gelegenheid om te klimmen, fietsen, rennen en met zand en water te spelen.

Kinderdagverblijf Triade bestaat uit drie stamgroepen: een babygroep, een groep voor de dreumesen en een peutergroep. Door de kleinschalige opzet is er goed contact tussen ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers. Hierdoor komt de naam Triade tot zijn recht want die staat voor driehoeksrelatie.

Ben je nieuwsgierig geworden dan nodigen wij je graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Ilja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ilja Rikken en ik werk sinds november 2016 bij KION.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn locaties voor kinderen, ouders en medewerkers de beste plaats is waar ze kunnen zijn; waar het altijd goed is.

In mijn cluster zijn alle soorten kinderopvang vertegenwoordigd. Een kinderdagverblijf met een baby-, dreumes- en peutergroep, een reguliere peutergroep, een VVE (Voor- en Vroegschoolse) peutergroep binnen een Brede School en een buitenschoolse opvang met drie leeftijdsgerichte locaties waar de mogelijkheid is om kinderen naar judo en turnen te brengen.

Kortom, een rijk en goed aanbod waar bewegen en gezonde voeding hoog in het vaandel staan!

 

Adres

kdv Triade
Weezenhof 30-01
6536 ES Nijmegen
LRKP-nummer 473392008

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.00 tot 18.00 uur

Op aanvraag opvang vanaf 7.30 uur mogelijk

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne huiselijke sfeer met vriendelijke en deskundige pedagogisch medewerkers die echt oog hebben voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.