• We vormen met de basisschool een kindcentrum
  • Één groep voor 0 tot 4 jaar
  • Samen met peutergroep en buitenschoolse opvang

Schrijf je in

In kindcentrum Vossenburcht delen we het gebouw met basisschool Vossenburcht en hebben we naast het kinderdagverblijf ook een peutergroep en buitenschoolse opvang.

We hebben een licht en gezellig lokaal in de school. Samen maken wij onderdeel uit van Brede School Hatert. We werken veel samen met leerkrachten van school en zorgen voor een doorgaande lijn van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving. Hierdoor is voor jouw kind de overgang van kinderopvang naar basisschool maar een kleine stap. Het gebouw, de gezichten en de meeste kinderen zijn al bekend!

Buitenspelen doen we graag. We hebben een prachtige binnentuin waar onze kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In de gymzaal doen we vaak bewegingsactiviteiten en spelletjes.

Marije

Maak kennis met de clustermanager 

Mijn naam is Marije Plas en sinds 2006 werk ik bij KION.  

Mijn belangrijkste drijfveer is om bij mijn locaties de pedagogisch medewerkers met hun hart het vak uit te laten oefenen. Dat kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen genieten en spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.

In mijn cluster vind je het totale pakket: kinderen van nul tot dertien jaar kunnen bij ons terecht. Onze ruimtes zijn rijk ingericht en we bieden veel verschillende activiteiten.

Adres

kdv Vossenburcht
Dr. Kuyperstraat 2-4
6535 TK Nijmegen
LRK-nummer 181226777

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur