• We vormen met de basisschool een kindcentrum
  • Één groep voor 0 tot 4 jaar
  • Samen met peutergroep en buitenschoolse opvang

Schrijf je in

In kindcentrum Vossenburcht delen we het gebouw met basisschool Vossenburcht en hebben we naast het kinderdagverblijf ook een peutergroep en buitenschoolse opvang.

We hebben een licht en gezellig lokaal in de school. Samen maken wij onderdeel uit van Brede School Hatert. We werken veel samen met leerkrachten van school en zorgen voor een doorgaande lijn van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving. Hierdoor is voor jouw kind de overgang van kinderopvang naar basisschool maar een kleine stap. Het gebouw, de gezichten en de meeste kinderen zijn al bekend!

Buitenspelen doen we graag. We hebben een prachtige binnentuin waar onze kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In de gymzaal doen we vaak bewegingsactiviteiten en spelletjes.

Bouchra

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Bouchra Ammi en ik werk sinds april 2023 bij KION.

Het geeft mij voldoening om elke dag lachende kinderen, tevreden ouders en enthousiaste medewerkers te zien die zich welkom en thuis voelen. In ons team zorgen we voor de kinderen en voor elkaar.

De uitdaging voor mij is het creëren van een fijne en veilige omgeving voor iedereen door de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, kunnen zij hun werk met plezier doen en uitdagende activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Elk kind is uniek en verdient om gezien en gehoord te worden zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Onze ruimtes zijn rijk en uitnodigend ingericht en bieden ruimte om talenten te ontdekken.

Adres

kdv Vossenburcht
Dr. Kuyperstraat 2-4
6535 TK Nijmegen
LRK-nummer 181226777

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer