• Tweetalig: Nederlands en Engels
  • Engels volgens Benny's Playground methode
  • Kleinschalige opvang
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Doorgaande lijn met basisschool De Lanteerne

Schrijf je in

Bij peutergroep Bloem krijgen de kinderen elke dag ten minste twintig minuten Engelse les. Tijdens het fruit eten komt Benny tevoorschijn, een Engelssprekende handpop. Op een speelse manier komen de kinderen in aanraking met de Engelse taal; ze zingen liedjes, doen spelletjes en begroeten elkaar in het Engels.

Bij deze locatie komen maximaal zestien kinderen tegelijkertijd. De peutergroep heeft één groepsruimte in basisschool De Lanteerne. De peutergroep deelt het lokaal met de Pico-Pukkies van buitenschoolse opvang Pico.

De groepsruimte heeft een aangrenzende tuin. Door de schuifpui open te zetten kunnen de kinderen meteen vanuit de groep naar buiten. Ook spelen we buiten op het kleuterplein of in de tuin van het kinderdagverblijf.

Marianne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marianne Krabben en sinds 2002 werk ik bij KION.

Ik ga na mijn werkdag met een goed gevoel naar huis als ik weet dat ruim tweehonderd kinderen die dag weer een betekenisvolle en uitdagende dag hebben beleefd binnen een liefdevolle omgeving.

Mijn cluster is heel divers met drie verschillende basisscholen met ieder hun eigen identiteit waar we intensief mee samenwerken. De kinderen die bij ons komen hebben verschillende (culturele) achtergronden en interesses waardoor ze veel van elkaar leren. Geen dag is hetzelfde.

Adres

pgr Bloem
Henry Dunantstraat 8
6543 KR Nijmegen
LRKP-nummer 405774047

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Leuke en creatieve activiteiten. Jullie zijn top!

Impressie van pgr Bloem

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten