• Samen met het basisonderwijs en de bso onder één dak in een Integraal Kind Centrum (IKC)
  • We bieden Voorschoolse Educatie (VE)

Schrijf je in

Peutergroep De Appelhof is onderdeel van IKC De Appelhof. We schenken veel aandacht aan de taal- en de sociale ontwikkeling van onze peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat je peuter een zo goed mogelijke start maakt op de basisschool. Peuters met een taalachterstand komen in aanmerking voor een aanbod van 4 dagdelen per week.

Samen met het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang van De Appelhof werken wij intensief samen, met als gezamenlijk doel om het kind centraal te stellen en de doorgaande lijn te waarborgen.

De peutergroep maakt gebruik van een groepsruimte binnen de school en een omheind gedeelte van de buitenruimte van het IKC.

Betsie

Mijn naam is Betsie Kersten en ik werk sinds 2017 bij KION.

In de gemeente Druten werk ik samen met de teams aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. De teams werken fijn samen, kunnen eigen initiatief tonen en nemen en staan open voor vernieuwingen en plezier!

Een belangrijke taak van mij is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een veilige en uitdagende omgeving te bieden, zodat zij elke dag weer met plezier naar de locatie komen. Door het aanbieden van deze uitdagende omgeving en activiteiten kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Samenwerking met scholen en andere betrokkenen is een belangrijke speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalige en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd. Bij onze locaties voelt het als thuiskomen!

Adres

pgr De Appelhof
Postelkamp 2
6652 BE Druten
LRK-nummer 102188798

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
           13.00 - 17.00 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur