• Onderdeel van kindcentrum De Buut
  • Kinderen ontwikkelen op het eigen tempo
  • Ruime tuin met uitdagende plekken

Schrijf je in

Bij De Buut stimuleren we kinderen om zelf de wereld te  ontdekken. Ieder kind doet dit op het eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond.

De peutergroep is op de begane grond en vanuit de groepsruimte kunnen we direct naar onze ruime tuin waar de peuters heerlijk kunnen spelen. Er zijn allerlei uitdagende plekken: een open plek onder een boom met houtsnippers, een speelwand met een lage glijbaan, een liggende klimboom, een voelmuur en een speelhuisje. 

De peutergroep is onderdeel van kindercentrum De Buut: samen met school, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang werken we intensief samen waarbij we de kinderen centraal stellen.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in samenwerking met school een mooi aanbod aan opvang en ontwikkeling neer te zetten. Om op deze manier het beste uit het kind te halen, goed zicht hebben en houden op de ontwikkelingen van het kind en zijn omgeving.

Mijn cluster bestaat uit kindercentra met een doorgaande lijn met school met een kinderdagverblijf waar kinderen buiten slapen, een buitenschoolse opvang waar kinderen zwemles krijgen en een leeftijd gericht aanbod voor de peuters.

Adres

pgr De Buut
Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
LRKP-nummer 337215492

Clustermanager

Openingstijden

Woensdag en vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze dochter heeft het fantastisch en voelt zich erg thuis. Ze leert veel in een korte tijd, dat is leuk om te zien. De pedagogisch medewerkers hebben een zeer kindvriendelijke en persoonlijke benadering. Onze complimenten!

Impressie van pgr De Buut

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten