Peutergroep De Driemaster sluit eind dit jaar haar deuren en is voor het laatst geopend op 22 december 2022. Je kind inschrijven en een rondleiding aanvragen is daarom niet meer mogelijk voor De Driemaster. Dit kan wel bij andere locaties, zoals peutergroep Het Kleurrijk.

Peutergroep De Driemaster in basisschool De Driemaster heeft één stamgroep waar maximaal veertien kinderen tegelijk kunnen komen. De ruimte is huiselijk ingericht en we maken gebruik van verschillende hoeken waar de kinderen worden uitgedaagd om te spelen. Samen met de basisschool delen wij het schoolplein. Deze is ingericht met veel natuur waar de kinderen in kunnen ontdekken.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Shirley

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Shirley van Ooijen en ik werk sinds september 2021 bij KION. 

Mijn overtuiging is dat kinderen en medewerkers om ruimte en vrijheid vragen om zelf en met elkaar de wereld te onderzoeken. Initiatief nemen, uitproberen of iets lukt, op je eigen manier en in je eigen tempo. Door mijn interesse, stimulans, ervaring en kennis kan ik medewerkers hierin begeleiden. En zij op hun beurt begeleiden de kinderen. 

Bij mijn locaties bieden we een liefdevolle, sociale en uitdagende omgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt. De medewerkers hebben passie voor het werken met kinderen, zijn betrokken bij hun werk en er is een fijne samenwerking met ouders.

Het welbevinden van de kinderen, medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Wanneer iemand lekker in zijn vel zit, kan hij zich maximaal ontwikkelen en daarmee de (pedagogische) kwaliteit bij de locaties naar een nóg hoger niveau tillen.

Adres

pgr De Driemaster
Cortenaerpad 32
6512 GD Nijmegen
LRK-nummer 169994119

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn dochter moest wennen toen ze pas in de peutergroep kwam en ze is heel goed begeleid door de pedagogisch medewerkers. Ook toen ze weer even een dipje had, was er veel geduld; erg prettig.