• In basisschool De Driemaster
  • Grote buitenruimte om te ontdekken en klimmen

Schrijf je in

Peutergroep De Driemaster in basisschool De Driemaster heeft één stamgroep waar maximaal veertien kinderen tegelijk kunnen komen. De ruimte is huiselijk ingericht en we maken gebruik van verschillende hoeken waar de kinderen worden uitgedaagd om te spelen. Samen met de basisschool delen wij het schoolplein. Deze is ingericht met veel natuur waar de kinderen in kunnen ontdekken.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Roxanne

Mijn naam is Roxanne Huisman-Geelen en ik werk sinds juni 2020 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers een fijne werkdag hebben waarin veel aandacht is voor de ontwikkeling en het speelplezier van het kind. Samen met scholen zorgen voor een doorgaande lijn vind ik belangrijk. Het belang van het kind staat hierbij te allen tijde voorop.

Wij bieden diverse soorten kinderopvang en doen dit met veel zorg en aandacht. De teams werken met een groot hart voor de kinderen waardoor ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten.

Adres

pgr De Driemaster
Cortenaerpad 32
6512 GD Nijmegen
LRK-nummer 169994119

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn dochter moest wennen toen ze pas in de peutergroep kwam en ze is heel goed begeleid door de pedagogisch medewerkers. Ook toen ze weer even een dipje had, was er veel geduld; erg prettig.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.