• Iedere werkdag geopend
  • Onderdeel van brede school De Geldershof
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en bso
  • Maximaal zestien kinderen per groep

Schrijf je in

We zijn onderdeel van brede school De Geldershof. Je vindt hier ook ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang. Deze groep is bedoeld voor kinderen van twee jaar en vier maanden tot vier jaar. Ze komen drie uur naar de peutergroep. We zitten in de linker zijvleugel van brede school De Geldershof. We hebben ruime groepsruimtes en de gang is heel geschikt om een parcours met kussens en matten in op te zetten. Vooral de oudere peuters kunnen hierop heerlijk hun energie kwijt.

Buiten spelen de kinderen in onze tuin met een zandbak en een speeltoestel. Er is veel ruimte om te fietsen en te rennen. 

"Een compliment voor alle medewerkers van peutergroep KION De Geldershof. Beide groepen zijn leuk en gaan professioneel met onze dochter aan de slag. Zij had veel moeite om te wennen; zij hebben er alles aan gedaan om haar thuis te laten voelen. Complimenten voor Eva, Janien, Maartje en Shirley." 

Familie van den Berg

Kindercentrum De Geldershof is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Karin

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Karin Klaassen en ik werk al heel lang bij KION bij diverse locaties en wijken.

Mijn werkplezier ontstaat door samen met anderen te denken in mogelijkheden en zien dat het goed is. Als ik blije kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers zie ontstaat energie, plezier en creativiteit.

In mijn cluster valt voor ouders, kinderen en medewerkers iets te kiezen: (groen) kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. We werken nauw samen met partners binnen de Brede School en medewerkers worden, waar mogelijk, breed ingezet. Zo is het voor ouders en kinderen fijn dat ze de pedagogisch medewerker van het kinderdagverblijf weer tegenkomen bij de buitenschoolse opvang.

Adres

pgr De Geldershof
Laauwikstraat 9
6663 CD Lent
LRKP-nummer 181736780

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.45 tot 11.45 uur

Op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 tot 15.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De buitenspeelruimte is erg mooi opgeknapt met veel mogelijkheden voor fantasiespel en nog aantrekkelijker om er te spelen.

Impressie van pgr De Geldershof

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten