• Iedere werkdag geopend
  • Onderdeel van brede school De Geldershof
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en bso
  • Maximaal zestien kinderen per groep

Schrijf je in

We zijn onderdeel van brede school De Geldershof. Je vindt hier ook ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang. Deze groep is bedoeld voor kinderen van twee jaar en vier maanden tot vier jaar. Ze komen drie uur naar de peutergroep. We zitten in de linker zijvleugel van brede school De Geldershof. We hebben ruime groepsruimtes en de gang is heel geschikt om een parcours met kussens en matten in op te zetten. Vooral de oudere peuters kunnen hierop heerlijk hun energie kwijt.

Buiten spelen de kinderen in onze tuin met een zandbak en een speeltoestel. Er is veel ruimte om te fietsen en te rennen. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

"Een compliment voor alle medewerkers van peutergroep KION De Geldershof. Beide groepen zijn leuk en gaan professioneel met onze dochter aan de slag. Zij had veel moeite om te wennen; zij hebben er alles aan gedaan om haar thuis te laten voelen. Complimenten voor Eva, Janien, Maartje en Shirley." 

Familie van den Berg

Kindercentrum De Geldershof is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van BliXem Kookt.

Yvette

Maak kennis met de interim clustermanager

 

Mijn naam is Yvette Ligthart en ben tijdelijk clustermanager van kindercentrum De Geldershof.

Samen met collega’s zorgen we voor een fijne en leerzame omgeving waarbij we een verlengstuk van thuis proberen te zijn. We denken graag mee bij (opvoedings)vragen waardoor ouders en kinderen zich bij ons thuis voelen.

Het kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang zitten in hetzelfde pand als Brede School De Geldershof. De allerkleinsten kunnen hier veilig en vertrouwd ontdekken, de peuters bieden we uitdagende activiteiten en bij de bso maken kinderen hun eigen keuze in de besteding van de (mid)dag.

Adres

pgr De Geldershof
Laauwikstraat 9
6663 CD Lent
LRK-nummer 181736780

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.45 - 11.45 uur
            12.00 - 15.00 uur
di:        08.45 - 11.45 uur
            12.00 - 15.00 uur
woe:    08.45 - 11.45 uur
do:       08.45 - 11.45 uur
            12.00 - 15.00 uur
vr:        08.45 - 11.45 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De buitenspeelruimte is erg mooi opgeknapt met veel mogelijkheden voor fantasiespel en nog aantrekkelijker om er te spelen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.