• Ruime openingstijden
  • Eén groep, maximaal veertien kinderen
  • Veel aandacht voor taal- en spraakontwikkeling

Schrijf je in

We hebben onze ruimte ingericht met verschillende hoeken, waaronder een leeshoek, een huishoek en een blokkenhoek. We hebben iedere maand een thema waar we de aankleding op aanpassen.

Buiten spelen de kinderen op onze eigen speelplaats. Buitenspelen is gezond en belangrijk voor kinderen. In de tuin rennen en fietsen ze en spelen ze in het zand of op het gras.

We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Dit betekent extra aandacht voor spraak- en taalontwikkeling. We zorgen er zo voor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VVE+ programma’s.

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

pgr De Meibloem VVE
Meijhorst 29-58
6537 HD Nijmegen
LRKP-nummer 122867518

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.45 tot 11.45 uur

Maandag, dinsdag en donderdag van 12.45 tot 15.45 uur

Impressie van pgr De Meibloem VVE

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten