• Onderdeel van Brede School Neerbosch-Oost
  • Spelen met leeftijdsgenoten
  • Twee groepen en een Startgroep
  • Veel aandacht voor taal- en spraakontwikkeling

Schrijf je in

We zijn onderdeel van Brede School Neerbosch-Oost. Vanuit die positie werken we nauw samen met basisschool Het Octaaf, welzijnsorganisatie Tandem en Bibliotheek Op School.

We hebben twee groepen van ieder maximaal veertien kinderen. Iedere groep heeft een eigen ruimte. Beide ruimtes zijn direct verbonden met de buitenruimte. In de ochtenden komen meestal tweejarigen en 's middags komen de meeste driejarigen.

De buitenruimtes van de peutergroep en de basisschool grenzen aan elkaar en de kinderen hebben veel contact met elkaar. Wanneer de kinderen vier worden en naar Het Octaaf gaan, zijn ze daar al vertrouwd omdat we ruimtes van school gebruiken, daar naar de bibliotheek gaan en er ouder- en kindactiviteiten zijn. Ook zijn er gezamenlijke themabijeenkomsten voor ouders samen met de onderbouw van Het Octaaf.

Vanaf het schooljaar 2017-2018 zijn we op deze locatie gestart met een Startgroep. Dit is een peutergroep waarbij een pedagogisch medewerker samen met een leerkracht gedurende vier dagdelen (maandagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend en donderdagochtend) een vaste groep van veertien peuters opvangt. Op de Startgroep wordt ook gewerkt volgens de VVE methode Uk & Puk. De Startgroep bevindt zich naast de groepen 1 en 2 in de basisschool.

We bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) zodat kinderen een goede start kunnen maken op de basisschool.

Marianne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marianne Krabben en sinds 2002 werk ik bij KION.

Ik ga na mijn werkdag met een goed gevoel naar huis als ik weet dat ruim tweehonderd kinderen die dag weer een betekenisvolle en uitdagende dag hebben beleefd binnen een liefdevolle omgeving.

Mijn cluster is heel divers met drie verschillende basisscholen met ieder hun eigen identiteit waar we intensief mee samenwerken. De kinderen die bij ons komen hebben verschillende (culturele) achtergronden en interesses waardoor ze veel van elkaar leren. Geen dag is hetzelfde.

Adres

pgr De Notedop VVE
Fanfarestraat 51-53
6544 NS Nijmegen
LRKP-nummer 950929219

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.30 tot 11.30 uur

Maandag en donderdag van 12.30 tot 15.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn meisje kon goed wennen bij de peutergroep en ik denk dat het heel goed is dat ze nu al dingen van school ziet.

Impressie van pgr De Notedop VVE

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten