• Onder één dak met basisschool De Octopus
  • VVE-aanbod
  • Voorheen De Bengelenbak

Schrijf je in

 

Peutergroep De Octopus (voorheen De Bengelenbak) is gehuisvest in basisschool De Octopus in Horssen.

De peutergroep heeft een groepsruimte naast het leerplein voor de kleuters. De peutergroep is open voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De groep heeft 2 vaste pedagogisch medewerkers als de groep bestaat uit meer dan 8 kinderen. Op dagdelen dat er maximaal 8 peuters zijn staat er 1 pedagogisch medewerker op de groep. De samenwerking met  groep ½ is steeds in ontwikkeling. Het samen spelen op de speelplaats is daar een onderdeel van.

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

pgr De Octopus
Octopusstraat 2
6631 CA Horssen
LRK-nummer 799098607

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.15 - 12.15 uur
di:       08.15 - 12.15 uur
woe:   08.15 - 12.15 uur
do:      gesloten
vr:       gesloten

Altijd opvang. Altijd in de buurt.