• Met school in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Open communicatie
  • Veel afwisselende activiteiten

Schrijf je in

Bij peutergroep De Peppel bereiden we je peuter goed voor op de basisschool. Hier leert hij of zij onderdeel te zijn van een groep en vrienden te maken. Daarnaast wordt je kind gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling en kunnen we extra ondersteuning bieden wanneer je kind dit nodig heeft. De schoolse omgeving zorgt ervoor dat de overgang van de basisschool straks kleiner is en je kind al in een bekende omgeving terechtkomt. 

Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om de kinderen in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze locatie.

Wil je meer informatie of graag kennismaken? Je bent van harte welkom. Schrijf je in voor een rondleiding, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds 2016 werk ik bij KION. 

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al jarenlang bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

pgr De Peppel
Augustuslaan 22
6642 AB Beuningen
LRK-nummer 583022170

Clustermanager

Openingstijden

di:     08.30 - 12.00 uur 
vr:     08.30 - 12.00 uur