• Met school in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Open communicatie
  • Veel afwisselende activiteiten

Schrijf je in

In oktober 2019 start peutergroep De Peppel in basisschool de Peppel. De peutergroep, ook wel bekend als peuterspeelzaal, vormt een goede voorbereiding op de basisschool. We stimuleren je kind in zijn of haar ontwikkeling, hij of zij leert deel uit te maken van een groep en maakt kennis met meedoen met groepsactiviteiten of bijvoorbeeld samen eten. 

Wil je meer informatie of graag kennismaken? Je bent van harte welkom. Schrijf je in voor een rondleiding, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Deze peutergroep heeft een uurtarief van € 7,50 (maandtarief € 87,50 per dagdeel) als ouders beiden werken en kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst ontvangen. Werken/studeren beide/een van de ouders niet dan geldt een uurtarief van € 2,76 en een maandtarief van € 32,20.
Wij factureren over 12 maanden.

 

Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds augustus 2016 horen onze locaties in Beuningen bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al meer dan acht jaar bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

pgr De Peppel
Augustuslaan 22
6642 AB Beuningen
LRK-nummer 583022170

Clustermanager

Openingstijden

di:     08.30 - 12.00 uur 
vr:     08.30 - 12.00 uur 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.