• Ruime buitenspeelplaats
  • Onderdeel van kindcentrum De Prins
  • Aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Twee groepen
  • Elke dinsdag open inloop 9.00 - 12.00 uur

Schrijf je in

Peutergroep De Prins is onderdeel van kindercentrum De Prins waar ook een buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf bij horen. Samen met basisschool Prins Maurits en welzijnsorganisatie Tandem vormen wij Brede School Prins Maurits.

We hebben een prachtig nieuw pand. De peuters hebben twee eigen ruimtes. Zo zijn er ook twee groepen, met maximaal 28 kinderen. Deze bevinden zich tegenover de kleutergroepen waardoor samenwerking en contact snel mogelijk is. Soms organiseren we activiteiten waar kinderen van de verschillende groepen aan meedoen. Zo wennen de peuters aan de schoolomgeving en is de stap naar school, als ze vier worden, makkelijker.

Iedere groep heeft een deur naar een eigen buitenspeelterrein. Dit terrein is geheel omheind zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen.

We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE) zodat kinderen een goede start maken op de basisschool.

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VVE+ programma’s.

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

pgr De Prins VVE
Zwanenveld 25-24
6538 NK Nijmegen
LRKP-nummer 204158163

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.30 tot 11.30 uur

Maandag, dinsdag en donderdag van 12.45 tot 15.45 uur

Woensdag van 12.15 tot 15.15 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn heel erg lief voor de kinderen en ik vind ze stuk voor stuk fijn en kundig: ze denken altijd mee en doen hun uiterste best om het beste voor ouder en kind eruit te halen. Ik ben heel blij met deze opvang.

Impressie van pgr De Prins VVE

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten