• Kleinschalig en overzichtelijk
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Rustige en bosrijke omgeving
  • Ruim beweeglokaal met glijbaan

Schrijf je in

Peutergroep De Regenboog (voorheen Peuterhofje) maakt deel uit van kindercentrum De Regenboog en ligt midden in het groen. Het is een kleinschalig en overzichtelijk centrum in een rustige en bosrijke omgeving. 

We delen het gebouw met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Binnen hebben we een ruim speellokaal met diverse speelhoeken. Buiten hebben we een speelplein met een klim/glijbaan, zandbak, fietsjes en ander speelmateriaal.

Maria

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Er zijn twee kleinschalige kindercentra in mijn cluster voor kinderen van nul tot dertien jaar. We hebben fijne ruimtes met veel mogelijkheden. Omdat het kleinschalig is kent iedereen elkaar en is de doorstroom vertrouwd. We vieren samen onze feesten en zorgen voor een goede onderlinge afstemming.

Adres

pgr De Regenboog
Burg. Daleslaan 23
6532 CL Nijmegen
LRKP-nummer 635312736

Clustermanager

Openingstijden

Dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind gaat ontzettend graag naar de peutergroep wat ze laat zien door de medewerkers om de nek te vliegen; dit geeft je als ouder de bevestiging dat je kind het naar de zin heeft en de medewerkers het goed doen. Super dat er veel gedaan wordt.

Impressie van pgr De Regenboog

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten