• Onderdeel van Montessori kindcentrum De Triangel
  • Veel aandacht voor taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling
  • We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Schrijf je in

Peutergroep De Triangel is onderdeel van Montessori kindcentrum De Triangel. We werken met de visie van Maria Montessori. Een belangrijke uitspraak van Maria Montessori is "Help mij het zelf te doen". Doordat we in hetzelfde gebouw zitten als de basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang en dezelfde visie uitdragen, vormen we een vertrouwde plek voor kinderen van 0-13 jaar. 

Het bevorderen van zelfstandigheid en de vrijheid om zelf keuzes te maken vinden wij ook daarom erg belangrijk. We stimuleren dit onder andere door duidelijke kaders te stellen waarbinnen kinderen zelf keuzes kunnen maken, met materialen te werken waarbij zij zichzelf kunnen controleren en door in te gaan op de interesses van het kind. Daarnaast schenken we veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling van de peuters.

We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Selma

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Selma de Bruijne en ik werk bij KION sinds september 2019. Mijn werkdagen zijn divers van aard waarbij kinderen het stralende middelpunt zijn! Naast aansturing van locaties ligt mijn focus op (zorg)netwerken en samenwerking met (school)directies voor het ontwikkelen van Kindcentra voor kinderen van nul tot dertien jaar.

Bij ons draait het met nadruk om een zorgvuldige ontwikkeling en staat elke dag volop in het teken van groei. Jullie unieke, krachtige en ontdekkende kinderen zijn bij ons in goede handen.

Adres

pgr De Triangel
Koningstraat 5k
6641 KS Beuningen
LRK-nummer 146472883

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.15 - 12.15 uur
di:      08.15 - 12.15 uur
woe:  08.15 - 12.15 uur
do:     08.15 - 12.15 uur
vrij:   gesloten

Altijd opvang. Altijd in de buurt.