Peutergroep Drakesteyn is een groene peuterspeelzaal. Dit betekent dat gezondheid, de natuur en natuurlijke materialen hoog bij ons op de agenda staan. Zo hebben wij houten materialen in plaats van plastic speelgoed, spelen wij iedere dag buiten met eventueel aangepaste kleding zoals laarzen en een poncho en zijn activiteiten vrij voor kinderen om zelf te ontdekken in plaats van kant en klaar omlijnde activiteiten. Zo leren kinderen zelf meer creëren en hun creativiteit te laten stromen. Ook bedenken wij thema’s en activiteiten die aansluiten bij de natuur en seizoenen. Wij knutselen veel met kosteloos materiaal of met materialen die wij na een wandeling gevonden hebben. Daarnaast drinken kinderen bij ons water of water met fruit en eten wij groente en fruit met de kinderen op de groep. We vragen ouders om gezonde traktaties te maken wanneer kinderen jarig zijn.

Bij deze locatie komen maximaal zestien kinderen tegelijkertijd in de leeftijd van twee tot vier jaar.  Alle kinderen zitten in een stamgroep. Er is plaats voor een stamgroep.

Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

pgr Drakesteyn
De Schoren 10
6581 DM Malden
LRKP-nummer 120678329

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 12.00 uur

Ook op dit adres

Impressie van pgr Drakesteyn

{gallery}location-1144{/gallery}

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten