• Onder één dak samen met school
  • Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Aanbod gericht op peuters
  • Mooi nieuw gebouw

Schrijf je in

Peutergroep Dribbel is gevestigd in een mooi nieuw gebouw, samen met school. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek of leeshoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel.

Peuters komen drie en een half uur per dag naar de peutergroep. De ochtend is ingericht met een speciaal programma voor peuters passend bij hun leeftijd. Daarbij werkt Dribbel ook nauw samen met basisschool De Grote Lier. Peuters nemen hierdoor al snel een kijkje op school. Zij leren kinderen en leraren kennen, waardoor dit een bekende omgeving is.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval.

Quotes van ouders:

"Er is een breed aanbod van spelletjes en activiteiten. Mijn kind leert veel!"

"Door de samenwerking van Dribbel met basisschool De Grote Lier is de overstap naar school kleiner. Hugo is al een paar keer wezen kijken in zijn toekomstige klas!"

"De kinderen worden betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld mee helpen afwassen! Dat vind mijn zoon erg leuk."

 

Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

pgr Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRKP-nummer 456581741

Clustermanager

Openingstijden

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Er zijn altijd leuke activiteiten en lekker veel naar buiten. De kinderen worden redelijk vrij gelaten maar er zijn consequenties bij niet acceptabel gedrag. Het aanbod aan speelgoed is groot, evenals de betrokkenheid van de medewerkers.

Impressie van pgr Dribbel

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten