• Onder één dak samen met school
  • Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Aanbod gericht op peuters
  • Mooi nieuw gebouw

Schrijf je in

Peutergroep (peuterspeelzaal) Dribbel is gevestigd in een mooi nieuw gebouw, samen met school. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek of leeshoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel.

Peuters komen drie en een half uur per dag naar de peutergroep. De ochtend is ingericht met een speciaal programma voor peuters passend bij hun leeftijd. Daarbij werkt Dribbel ook nauw samen met basisschool De Grote Lier. Peuters nemen hierdoor al snel een kijkje op school. Zij leren kinderen en leraren kennen, waardoor dit een bekende omgeving is.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Quotes van ouders:

"Er is een breed aanbod van spelletjes en activiteiten. Mijn kind leert veel!"

"Door de samenwerking van Dribbel met basisschool De Grote Lier is de overstap naar school kleiner. Hugo is al een paar keer gaan kijken in zijn toekomstige klas!"

"De kinderen worden betrokken bij de dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld meehelpen afwassen! Dat vindt mijn zoon erg leuk."

 

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

pgr Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRK-nummer 456581741

Clustermanager

Openingstijden

di:       08.30 - 12.00 uur
woe:   08.30 - 12.00 uur
do:      08.30 - 12.00 uur
vr:       08.30 - 12.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Er zijn altijd leuke activiteiten en lekker veel naar buiten. De kinderen worden redelijk vrij gelaten maar er zijn consequenties bij niet acceptabel gedrag. Het aanbod aan speelgoed is groot, evenals de betrokkenheid van de medewerkers.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.