• Bijgebouw van Brede school de Dukendonck
  • Twee groepen met goede samenwerking
  • Afgeschermd en veilig speelterrein
  • Peuter/kleuter-taalstimuleringsproject

Schrijf je in

Onze peutergroep zit in een bijgebouw van Brede School De Dukendonck. We hebben twee groepen: de Acrobaatjes en de Clowntjes. In totaal zijn er maximaal 32 kinderen tegelijkertijd.

De kinderen spelen graag buiten op een eigen afgeschermd speelterrein. De tuin is voorzien van groen en ligt beschut en veilig. Naast de groepsruimte is een klein stukje bos waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen.

De twee groepen hebben een goede samenwerking. Kinderen spelen bij elkaar en we ondernemen gezamenlijke activiteiten. Pedagogisch medewerkers roepen elkaars hulp in wanneer nodig en zijn elkaars achterwacht.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

In de schoolkrant De Dukendoncker kun je lezen over de activiteiten van de brede school.

Leonie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Leonie Walvoort-Kreeftenberg en ik werk sinds november 2022 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om elke dag een optimale samenwerking te creëren tussen kinderen, medewerkers, ouders en samenwerkingspartners.

Dit alles met het doel om kinderen de ruimte te geven om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen zodat ze ontdekken wat hun talenten zijn.

Kinderen zich veilig laten voelen en aansluiten bij hun ontwikkelingsbehoeftes, samen met de basisschool, dat is een mooie opdracht.

Adres

pgr Dukendonck
Tolhuis 44-50
6537 PN Nijmegen
LRK-nummer 169954419

Openingstijden

ma:      08.45 - 12.45 uur
di:        08.45 - 12.45 uur
woe:    08.45 - 12.45 uur
do:       08.45 - 12.45 uur
vr:        08.45 - 12.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik vind het een hele leuke, goede en betrouwbare peutergroep en ben zeer tevreden; mijn jongste zoon heb ik ook al ingeschreven: ik beveel deze peutergroep zeker aan bij andere ouders.