• Bijgebouw van Brede school de Dukendonck
  • Twee groepen met goede samenwerking
  • Afgeschermd en veilig speelterrein
  • Peuter/kleuter-taalstimuleringsproject

Schrijf je in

Onze peutergroep zit in een bijgebouw van Brede School De Dukendonck. We hebben twee groepen: de Acrobaatjes en de Clowntjes. In totaal zijn er maximaal 32 kinderen tegelijkertijd.

De kinderen spelen graag buiten op een eigen afgeschermd speelterrein. De tuin is voorzien van groen en ligt beschut en veilig. Naast de groepsruimte is een klein stukje bos waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen.

De twee groepen hebben een goede samenwerking. Kinderen spelen bij elkaar en we ondernemen gezamenlijke activiteiten. Pedagogisch medewerkers roepen elkaars hulp in wanneer nodig en zijn elkaars achterwacht.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

In de schoolkrant De Dukendoncker kun je lezen over de activiteiten van de brede school.

Rynn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Rynn Ozinga. Sinds januari werk ik bij KION.

De locaties waarvoor ik verantwoordelijk ben, liggen in de mooie en groene wijk Weezenhof. Door de kleinschaligheid kent bijna iedereen elkaar. Een hecht team van professionele en supergemotiveerde pedagogisch medewerkers biedt de kinderen dagelijks knusse, huiselijke opvang en daarnaast een uitdagend creatief en actief programma.

Als leidinggevende ondersteun en faciliteer ik de medewerkers van harte, om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Ik ben een bouwer, ontwikkelaar en verbinder en heb kwaliteit van de opvang hoog in het vaandel staan. Voor de kinderen zijn mijn speerpunten: veiligheid, geborgenheid, liefdevolle aandacht en de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarnaast ontwikkelingsgericht spelen en bewegen, aandacht voor taalontwikkeling en het stimuleren van zelfredzaamheid. Dit bereiken we door goed samen te werken als professionals, met de ouders en externe partners. Mijn motto is: Samen zijn we sterker.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

pgr Dukendonck
Tolhuis 44-50
6537 PN Nijmegen
LRK-nummer 169954419

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.45 - 12.45 uur
di:        08.45 - 12.45 uur
woe:    08.45 - 12.45 uur
do:       08.45 - 12.45 uur
vr:        08.45 - 12.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik vind het een hele leuke, goede en betrouwbare peutergroep en ben zeer tevreden; mijn jongste zoon heb ik ook al ingeschreven: ik beveel deze peutergroep zeker aan bij andere ouders.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.