• Bijgebouw van Brede school de Dukendonck
  • Twee groepen met goede samenwerking
  • Afgeschermd en veilig speelterrein
  • Peuter/kleuter-taalstimuleringsproject

Schrijf je in

Onze peutergroep zit in een bijgebouw van Brede School de Dukendonck. We hebben twee groepen: de Acrobaatjes en de Clowntjes. In totaal zijn er maximaal 28 kinderen tegelijkertijd.

De kinderen spelen graag buiten op een eigen afgeschermd speelterrein. De tuin is voorzien van groen en ligt beschut en veilig. Naast de groepsruimte is een klein stukje bos waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen.

De twee groepen hebben een goede samenwerking. Kinderen spelen bij elkaar en we ondernemen gezamenlijke activiteiten. Pedagogisch medewerkers roepen elkaars hulp in wanneer nodig en zijn elkaars achterwacht.

We bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. In de schoolkrant De Dukendoncker kun je lezen over de activiteiten van de brede school.

Marije

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marije Plas en sinds maart 2006 werk ik bij KION.

Mijn belangrijkste drijfveer is om bij mijn locaties de pedagogisch medewerkers met hun hart het vak uit te laten voeren. Dat kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen genieten en spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.

In mijn cluster zijn alle soorten kinderopvang vertegenwoordigd. Een kinderdagverblijf met het een baby-, dreumes- en peutergroep. Een reguliere peutergroep. Een VVE (Voor- en Vroegschoolse) peutergroep binnen een Brede School. Een buitenschoolse opvang met drie leeftijdsgerichte locaties waar de mogelijkheid is om kinderen naar judo en turnen te brengen.

Kortom, een rijk en goed aanbod waar bewegen en gezonde voeding hoog in het vaandel staan!

Adres

pgr Dukendonck VVE
Tolhuis 44-50
6537 PN Nijmegen
LRKP-nummer 169954419

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.45 tot 11.45 uur

Maandag en vrijdag van 12.15 tot 15.15 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik vind het een hele leuke, goede en betrouwbare peutergroep en ben zeer tevreden; mijn jongste zoon heb ik ook al ingeschreven: ik beveel deze peutergroep zeker aan bij andere ouders.

Impressie van pgr Dukendonck VVE

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten