• Veel aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de bibliotheek op de kindcampus
  • Uitdagend gym-/speellokaal
  • Gezamenlijke thema's en feesten met school
  • Ruime buitenruimte

Schrijf je in

Peutergroep Grootstal is onderdeel van Kindcampus Grootstal, samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Naast de peutergroep is hier ook het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Er zijn twee groepen met veel uitdagende speelmogelijkheden in de verschillende speelhoeken. Daarnaast maken we veel gebruik van de gymspeelzaal met klautermateriaal en nog veel meer.

We vinden het belangrijk om het hele jaar door zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten te gaan. Op de grote buitenspeelplaats leert je kind samen te spelen met andere peuters en kan hij of zij alle energie kwijt.

De peuters van het kinderdagverblijf doen soms mee aan onze peuteractiviteiten. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. Omdat school in hetzelfde gebouw zit en we veel samenwerken verloopt deze overgang makkelijk. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de bibliotheek op de kindcampus.

Marije

Maak kennis met de clustermanager 

Mijn naam is Marije Plas en sinds 2006 werk ik bij KION.  

Mijn belangrijkste drijfveer is om bij mijn locaties de pedagogisch medewerkers met hun hart het vak uit te laten oefenen. Dat kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen genieten en spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.

In mijn cluster vind je het totale pakket: kinderen van nul tot dertien jaar kunnen bij ons terecht. Onze ruimtes zijn rijk ingericht en we bieden veel verschillende activiteiten.

Adres

pgr Grootstal
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
LRK-nummer 115753448

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.30 - 12.30 uur
di:        08.30 - 12.30 uur       
woe:    08.30 - 12.30 uur
do:       08.30 - 12.30 uur
vr:        08.30 - 12.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We zijn erg tevreden met de gymzaal, de grote buitenspeelplaats en de vaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht en tijd voor de kinderen.