• Veel aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Ruime buitenruimte
  • Uitdagend gym-speellokaal
  • Gezamenlijke thema's en feesten met school

Schrijf je in

Peutergroep Grootstal is onderdeel van Kindcampus Grootstal, samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Naast de peutergroep is hier ook het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. We hebben een uitdagende gymspeelzaal met klautermateriaal en nog veel meer.

Er zijn twee groepen met ieder maximaal veertien kinderen: de Koeien en de Schapen. Op donderdagochtend sluiten de peuters van het kinderdagverblijf aan. 

We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Dit betekent extra aandacht voor spraak- en taalontwikkeling. We zorgen er zo voor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. Omdat school in hetzelfde gebouw zit en we veel samenwerken verloopt deze overgang makkerlijker.

We vinden het belangrijk om het hele jaar door zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten te gaan. We hebben een grote gezamenlijke buitenspeelplaats.

Maria

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Er zijn twee kleinschalige kindercentra in mijn cluster voor kinderen van nul tot dertien jaar. We hebben fijne ruimtes met veel mogelijkheden. Omdat het kleinschalig is kent iedereen elkaar en is de doorstroom vertrouwd. We vieren samen onze feesten en zorgen voor een goede onderlinge afstemming.

Adres

pgr Grootstal VVE
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
LRKP-nummer 304521528

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.45 tot 11.45 uur

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.45 tot 15.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We zijn erg tevreden met de gymzaal, de grote buitenspeelplaats en de vaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht en tijd voor de kinderen.

Impressie van pgr Grootstal VVE

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten