• Onderdeel van kindercentrum Jump in Nijmegen-Noord
  • Nauwe samenwerking met basisschool De Oversteek
  • Twee basisgroepen

Schrijf je in

De groepsruimtes van de peutergroepen van Jump, Teigetjes en Springbokken, zijn op de eerste verdieping van kindercentrum Jump. De lokalen zijn gezellig ingericht en hebben verschillende hoeken en spelmaterialen, waarmee we peuters uitdagen op alle gebieden van hun ontwikkeling. De dagdelen verlopen volgens een vast ritme. Op het pictogrammenbord kunnen de kinderen zelf volgen welk moment van de dag is aangebroken en wat er allemaal nog gaat gebeuren. Zo weten de kinderen wanneer ze opgehaald worden om naar huis te gaan. Dit geeft hen een veilig gevoel. We spelen elke dag buiten in onze uitdagende tuin met een glijbaan en veel verstopplekken. Alleen als het heel slecht weer is, kiezen we ervoor om binnen te blijven.

We bieden Voorschoolse Educatie (VE) aan. Dit betekent dat we peuters voorbereiden op de basisschool. Om kinderen zo goed mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling, bieden we activiteiten aan in groepjes van ongeveer 3 à 4 kinderen. We kijken naar de behoeftes en het niveau van deze kinderen en sluiten met onze activiteit hierop aan. Kinderen leren het makkelijkst als ze het leuk en interessant vinden. We dagen hen uit nét iets moeilijkers te doen dan zij al kunnen. We willen elk individueel kind goed in beeld houden en bieden wat het nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.

Onze samenwerking met het consultatiebureau is zeer waardevol. Eens in de maand is de verpleegkundige van het consultatiebureau tijdens de ouderinloop aanwezig in de peutergroep. Ouders kunnen dan terecht met alle opvoedvragen.

Ben je op zoek naar een peutergroep, waar jouw kind zich op een speelse manier en samen met vriendjes kan voorbereiden op de basisschool? Kom dan eens kijken bij peutergroep Jump of meld je via de website aan voor een rondleiding.

Yvette

Maak kennis met de clustermanager:

Mijn naam is Yvette Kallenberg van Oort en ik werk sinds mei 2021 bij KION.

Ik vind mijn werk boeiend, leuk en uitdagend; elke dag is anders. We doen het samen door te kijken, luisteren en te bespreken. Het creëren van een ontspannen sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn en kan handelen vanuit eigen kracht en kennis. 

Genieten van de momenten met de kinderen! Zien dat ze met plezier naar de locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Dat is mijn doel elke dag weer opnieuw.

Adres

pgr Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRK-nummer 554363859

Openingstijden

ma:      08.30 - 12.30 uur
           
13.00 - 17.00 uur 
di:        
08.30 - 12.30 uur
            13.00 - 17.00 uur 
woe:   
08.30 - 12.30 uur
do:       
08.30 - 12.30 uur
           
13.00 - 17.00 uur
vr:       
08.30 - 12.30 uur

Ook op dit adres

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer