• Onderdeel van kindercentrum Jump in Nijmegen-Noord
  • Nauwe samenwerking met basisschool De Oversteek
  • Twee basisgroepen

Schrijf je in

Peutergroep Jump zit samen met het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de dependance van basisschool De Oversteek in hetzelfde gebouw. Peutergroep Jump bestaat uit 2 groepen: de Springbokken en de Teigetjes.

De kinderen kunnen spelen in de groepsruimte, in de gang, in de twee grote speelhallen en buiten. We hebben een uitdagende tuin en kunnen op het aangrenzende schoolplein fietsen en steppen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat je peuter een zo goed mogelijke start kan maken op de basisschool.

Trui

Maak kennis met de clustermanagers 

Wij zijn Trui de Klein en Yvette van Oort. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor kindercentrum Jump, kindercentrum Ondersteboven en bso De Sprong

Beiden werken we al (heel) lang in de kinderopvang. En beiden vinden we ons werk boeiend, leuk en uitdagend. We vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich fijn voelen bij onze locaties. Dit realiseren we door te kijken, luisteren en te bespreken. We dragen zorg voor een ontspannen sfeer waarin ieder zijn/haar rol en verantwoordelijkheid heeft en neemt.

We genieten van de momenten met de kinderen! Kinderen kunnen ontwapenend zijn, ontroerend soms. Ze laten ons lachen en nadenken over hoe we het voor hen nóg leuker kunnen maken. Met de pedagogisch medewerkers hebben we regelmatig overleg. We zorgen ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen, zodat zij vanuit hun eigen ervaring de kinderen en ouders horen en zien.

De verschillende locaties hebben hun eigen sfeer en energie. We werken waar mogelijk samen. Zo bundelen we de krachten en inspireren we elkaar. Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat de kinderen met plezier naar onze locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Als ouder/verzorger kun je je kind met een gerust hart bij ons achterlaten.

Adres

pgr Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRK-nummer 554363859

Openingstijden

ma:      08.30 - 12.30 uur
           
13.00 - 17.00 uur 
di:        
08.30 - 12.30 uur
woe:   
08.30 - 12.30 uur
do:       
08.30 - 12.30 uur
           
13.00 - 17.00 uur
vr:       
08.30 - 12.30 uur

Ook op dit adres