• Ruime, veilige tuin
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang
  • We werken met de VE methode Uk & Puk

Schrijf je in

Peutergroep Kameleon (voorheen 't Snuffeltje) ligt centraal in de wijk Hengstdal in Nijmegen-Oost, vlakbij het bos. Het gebouw is een voormalige kleuterschool, gebouwd in de jaren dertig. We delen het gebouw met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kameleon. De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen.

Door deze samenwerking bieden we een gevarieerd aanbod. We merken ook dat kinderen die de overstap van de peutergroep naar de basisschool maken, snel wennen aan de bso omdat die op dezelfde locatie zit. Kinderen blijven in een vertrouwde omgeving.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Barbara

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Barbara Dusseldorp-Huisman en ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij KION.

De ambitie van KION is de beste te willen zijn op het gebied van kindontwikkeling en ontzorgen van het jonge gezin. Deze ambitie heeft als één van de vijf strategische doelen het stimuleren van de autonomie van kinderen en daarmee natuurlijk ook de autonomie van onze medewerkers.

Kinderopvang is een vak. Daar zet ik mij iedere dag graag en met veel liefde en plezier voor in.

Adres

pgr Kameleon
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRK-nummer 162969776

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur 
di:       08.30 - 12.30 uur 
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Erg lieve pedagogisch medewerkers waar ik mijn kind met een gerust hart achterlaat.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer