• Grote groepsruimtes met veel daglicht
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onderdeel van kindercentrum Kloek

Schrijf je in

Peutergroep Kloek is een onderdeel van kindercentrum Kloek en heeft een mooie, rijk ingerichte groepsruimte en een eigen speel- en moestuin.
We werken vanuit de visie 'betrokkenheid in spel in rijke hoeken'. De speelhoeken zijn zo ingericht dat kinderen geprikkeld raken om te gaan spelen en dat ook langere tijd doen omdat het een uitdagende speelhoek is. De ruimte werkt als het ware als extra pedagoog en zo kan de pedagogisch medewerker de kinderen ondersteuning bieden in hun spel. 

De nadruk ligt op vrij spel en ontdekken  maar we bieden ook activiteiten aan vanuit de methodiek Uk & Puk waar kinderen vrijwillig aan mee kunnen doen.

De natuur en buitenspelen vinden wij erg belangrijk. We halen de natuur naar binnen met materiaal op de seizoenstafel. Door de overkapping aan de schuur kunnen we veel activiteiten buiten doen en in het voorjaar maken we samen met de kinderen de moestuin weer in orde.

Wil je jouw kind in contact brengen met leeftijdsgenootjes en ben je enthousiast geraakt over peutergroep Kloek, kom dan gerust een kijkje nemen. Je bent van harte welkom.

Kindercentrum Kloek is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk al bijna dertig jaar bij KION.

Ik geniet als ik de kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken en de medewerkers het gevoel kan geven dat ze gezien en gehoord worden. Én dat ouders tevreden zijn over de diensten die wij leveren.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben zijn gastvrij en klantvriendelijk naar alle bezoekers. We nemen de tijd voor ouders tijdens breng- en haalmomenten. We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

pgr Kloek
Prof. de L. Wendelsstraat 29
6524 RL Nijmegen
LRKP-nummer 208967722

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Kloek geeft veel informatie via e-mail en app en dat is erg prettig. Je bent als ouder goed op de hoogte van wat er speelt. Daarnaast zijn de foto's in het Ouderportaal heel erg leuk om te zien.

Impressie van pgr Kloek

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten