• Onderdeel van Montessori kindcentrum Montijn
  • Veel aandacht voor taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling
  • We bieden Voorschoolse Educatie (VE)

Schrijf je in

Peutergroep Montijn is onderdeel van Montessori kindcentrum Montijn. We werken met de visie van Maria Montessori. Een belangrijke uitspraak van Maria Montessori is "Help mij het zelf te doen". Doordat we in hetzelfde gebouw zitten als de basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang en dezelfde visie uitdragen, vormen we een vertrouwde plek voor kinderen van 0-13 jaar. 

Het bevorderen van zelfstandigheid en de vrijheid om zelf keuzes te maken vinden wij ook daarom erg belangrijk. We stimuleren dit onder andere door duidelijke kaders te stellen waarbinnen kinderen zelf keuzes kunnen maken, met materialen te werken waarbij zij zichzelf kunnen controleren en door in te gaan op de interesses van het kind. Daarnaast schenken we veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling van de peuters.

We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. Daarom hebben we bij peutergroep Montijn de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

Selma

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Selma de Bruijne en ik werk bij KION sinds september 2019.

Mijn werkdagen zijn divers van aard waarbij kinderen het stralende middelpunt zijn! Naast aansturing van locaties ligt mijn focus op (zorg)netwerken en samenwerking met (school)directies voor het ontwikkelen van Kindcentra voor kinderen van nul tot dertien jaar. 

Bij ons draait het met nadruk om een zorgvuldige ontwikkeling en staat elke dag volop in het teken van groei. Jullie unieke, krachtige en ontdekkende kinderen zijn bij ons in goede handen.

Adres

pgr Montijn
Koningstraat 5k
6641 KS Beuningen
LRK-nummer 146472883

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.15 - 12.15 uur
di:      08.15 - 12.15 uur
woe:  08.15 - 12.15 uur
do:     08.15 - 12.15 uur
vrij:    08.15 - 12.15 uur