• Samen met de basisschool in één gebouw
  • Twee lichte binnenruimtes en mooie buitenruimte
  • Alle dagen open
  • Eén groep

Schrijf je in

Peutergroep Ollikido zit samen met basisschool De Biezenkamp in één gebouw. We beschikken over twee lichte en kleurige speelruimtes. Deze zijn sfeervol en aangepast aan behoeften van de kinderen. Daarnaast is er een buitenruimte met verschillende toestellen en ruimte om bijvoorbeeld te fietsen.

Bij deze locatie komen maximaal zestien kinderen van twee tot vier jaar in één groep.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. Daarom hebben we bij peutergroep Ollikido de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

Adres

pgr Ollikido
Reigerstraat 1
6573 BG Beek
LRK-nummer 427370152

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind voelt zich heel fijn bij de peutergroep; het is een goede tussenstap naar school. Geweldig dat er een project met Kalorama wordt georganiseerd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.