• Mooie nieuwe groepsruimte in pand naast school
  • Eigen buitenspeelruimte

Schrijf je in

Vanaf het nieuwe schooljaar heeft de peutergroep, samen met de buitenschoolse opvang, een mooie nieuwe groepsruimte in een gebouw naast basisschool Op Weg. We hebben een eigen buitenruimte om lekker te spelen en fietsen.
Het kinderdagverblijf blijft in het schoolgebouw. 

We maken gebruik van de gymzaal in de school waardoor we regelmatig door de school wandelen. Zo leren de kinderen de school al kennen en is de overstap naar de basisschool heel makkelijk. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Mientjes en ik werk sinds februari 2022 bij KION.

Ik werk al jarenlang, in verschillende functies, in de kinderopvang en weet daardoor als geen ander dat ieder kind uniek is. Samen met mijn team draag ik zorg voor fijne en veilige opvang, waarmee we bijdragen aan de ontplooiing van elk kind.  

Voor mij is het heel belangrijk om een open en warme sfeer te creëren waarin kinderen en medewerkers zich op hun gemak voelen. Door het aanbieden van een uitdagende omgeving en gevarieerde activiteiten kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Iedere dag ligt er voor mij de belangrijke taak om de randvoorwaarden te realiseren die nodig zijn om zowel medewerkers als kinderen deze omgeving te bieden.

Mijn locaties liggen in de kernen Beek en Ooij waardoor kleinschaligheid, vertrouwen en ‘elkaar kennen’ een belangrijke rode draad zijn.

Adres

pgr Op Weg
Prinses Beatrixstraat 53B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 204435493

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur
di:       08.45 - 12.45 uur
wo:     gesloten
do:      gesloten
vr:       08.45 - 12.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.