• Deelt de locatie met basisschool Op Weg
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Schrijf je in

Je vindt ons in het gebouw van basisschool Op Weg waar ook onze buitenschoolse opvang en ons kinderdagverblijf gehuisvest zijn. We hebben één groepsruimte en een hal die beiden ingericht zijn voor peuters. Daarnaast hebben we een grote buitenruimte met zandbak, glijbaan, veel gras en een betegeld deel waar kinderen fietsen.

We maken gebruik van de gymzaal in de school en we wandelen regelmatig door de school. Zo leren de kinderen de school al kennen voor ze de overstap maken naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

In de zomer van 2022 verhuist de peutergroep, samen met de buitenschoolse opvang, naar een ander gebouw naast de school. Daar krijgen we een mooie nieuwe groepsruimte.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Mientjes en ik werk sinds februari 2022 bij KION.

Ik werk al jarenlang, in verschillende functies, in de kinderopvang en weet daardoor als geen ander dat ieder kind uniek is. Samen met mijn team draag ik zorg voor fijne en veilige opvang, waarmee we bijdragen aan de ontplooiing van elk kind.  

Voor mij is het heel belangrijk om een open en warme sfeer te creëren waarin kinderen en medewerkers zich op hun gemak voelen. Door het aanbieden van een uitdagende omgeving en gevarieerde activiteiten kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Iedere dag ligt er voor mij de belangrijke taak om de randvoorwaarden te realiseren die nodig zijn om zowel medewerkers als kinderen deze omgeving te bieden.

Mijn locaties liggen in de kernen Beek en Ooij waardoor kleinschaligheid, vertrouwen en ‘elkaar kennen’ een belangrijke rode draad zijn.

Adres

pgr Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur
di:       08.45 - 12.45 uur
wo:     gesloten
do:      08.45 - 12.45 uur
vr:       08.45 - 12.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.