• Deelt de locatie met basisschool Op Weg
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Schrijf je in

Je vindt ons in het gebouw van basisschool Op Weg waar ook onze buitenschoolse opvang en ons kinderdagverblijf gehuisvest zijn. We hebben één groepsruimte en een hal die beiden ingericht zijn voor peuters. Daarnaast hebben we een grote buitenruimte met zandbak, glijbaan, veel gras en een betegeld deel waar kinderen fietsen.

We maken gebruik van de gymzaal in de school en we wandelen regelmatig door de school. Zo leren de kinderen de school al kennen voor ze de overstap maken naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Manon

Mijn naam is Manon Saris en ik werk bij KION sinds oktober 2020.

Het mooiste aan het werken in de kinderopvang vind ik de dynamiek: geen dag is hetzelfde en dat houdt het werk en contact met elkaar spontaan en afwisselend.
De pedagogisch medewerkers zetten zich met passie en liefde in voor jullie kinderen en samen zorgen we ervoor dat je kind zich lekker voelt bij onze locaties. Immers, een fijne, veilige basis maakt dat je kind zich kan ontwikkelen.

Mijn werk staat in het teken van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een fijne, veilige, uitdagende dag en omgeving te bezorgen, elke dag weer. De focus ligt daarbij op de pedagogische kwaliteit, continuïteit en het contact met elkaar als collega’s en ouders. Hier blijven we ontwikkelen en meegaan in de veranderende wereld die kinderopvang is.

Adres

pgr Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur
di:       08.45 - 12.45 uur
do:      08.45 - 12.45 uur
vr:       08.45 - 12.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.