• Deelt de locatie met basisschool Op Weg
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Schrijf je in

Je vindt ons in het gebouw van basisschool Op Weg waar ook onze buitenschoolse opvang en ons kinderdagverblijf gehuisvest zijn. We hebben één groepsruimte en een hal die beiden ingericht zijn voor peuters. Daarnaast hebben we een grote buitenruimte met zandbak, glijbaan, veel gras en een betegeld deel waar kinderen fietsen.

We maken gebruik van de gymzaal in de school en we wandelen regelmatig door de school. Zo leren de kinderen de school al kennen voor ze de overstap maken naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Adres

pgr Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur
di:       08.45 - 12.45 uur
do:      08.45 - 12.45 uur
vr:       08.45 - 12.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.