• Speciaal peuterprogramma
  • Onder één dak samen met school
  • Grote buitenspeelplaats
  • Huiselijke sfeer

Schrijf je in

Bij onze peutergroep zijn alle kinderen vanaf twee jaar welkom. De peuters voelen zich snel thuis door de kleinschalige omgeving. Wij met een leeftijdsgericht aanbod, zo prikkelen wij peuters om zich te ontwikkelen, leren ze hoe je samen kunt spelen en gaan we samen op pad om de omgeving te ontdekken. We maken ook gebruik van de extra ruimtes in school. De eerste stap in school is op deze manier al snel gezet. 

Villa Bambi vormt samen met basisschool de Adalbert een Brede School. Door het bieden van kinderopvang en onderwijs onder één dak verloopt de overgang naar de basisschool heel natuurlijk. Kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en vriendjes zijn soms al gemaakt voordat de school begint.

Quotes van ouders:

"Hele lieve en zorgzame pedagogisch medewerkers waardoor wij ons meisje met een gerust hart achter laten. Ook toen zij nog heel klein was, hebben wij nooit getwijfeld aan de deskundigheid. Zoveel liefde voor de kids, dat maakt alles makkelijker."

"Onze dochter van 1,5 jaar rent met een brede glimlach door de gang richting het lokaal en knuffelt Tanja bij binnenkomst; dat zegt genoeg!" 

"De ruimte is lekker ruim, overzichtelijk, geordend maar toch gezellig en lekker licht."

"Het tuintje aan de voorkant van de school is een fijne, knusse speelplek met als topper de inglo(wilgen)hut!" 

"Leuk dat broer (bso) en zusje (kdv) elkaar kunnen zien omdat de lokalen tegen elkaar aan liggen, wat ff buurten makkelijk maakt." 

"Voor ons als ouders is er altijd tijd voor een praatje, ongedwongen, open en oprecht."

 

Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

pgr Villa Bambi
Koningin Julianastraat 5A
6585 XP Mook
LRKP-nummer 248396717

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 12.00 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Positieve punten: werken met thema's; begroeting bij binnenkomst; één keer in de maand spelen met de kleuters en het KION Ouderportaal.

Impressie van pgr Villa Bambi

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten