• Speciaal peuterprogramma
  • Onder één dak samen met school
  • Grote buitenspeelplaats
  • Huiselijke sfeer

Schrijf je in

Bij onze peutergroep zijn alle kinderen vanaf 2 jaar welkom. De peuters voelen zich snel thuis door de kleinschalige omgeving. Wij met een leeftijdsgericht aanbod, zo prikkelen wij peuters om zich te ontwikkelen, leren ze hoe je samen kunt spelen en gaan we samen op pad om de omgeving te ontdekken. We maken ook gebruik van de extra ruimtes in school. De eerste stap in school is op deze manier al snel gezet. 

Villa Bambi vormt samen met basisschool De Adalbert een Brede School. Door het bieden van kinderopvang en onderwijs onder één dak verloopt de overgang naar de basisschool heel natuurlijk. Kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en vriendjes zijn soms al gemaakt voordat de school begint.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Quotes van ouders:

"Hele lieve en zorgzame pedagogisch medewerkers waardoor wij ons meisje met een gerust hart achter laten. Ook toen zij nog heel klein was, hebben wij nooit getwijfeld aan de deskundigheid. Zoveel liefde voor de kids, dat maakt alles makkelijker."

"Onze dochter van 1,5 jaar rent met een brede glimlach door de gang richting het lokaal en knuffelt Tanja bij binnenkomst; dat zegt genoeg!" 

"De ruimte is lekker ruim, overzichtelijk, geordend maar toch gezellig en lekker licht."

"Het tuintje aan de voorkant van de school is een fijne, knusse speelplek met als topper de inglo(wilgen)hut!" 

"Leuk dat broer (bso) en zusje (kdv) elkaar kunnen zien omdat de lokalen tegen elkaar aan liggen, wat ff buurten makkelijk maakt." 

"Voor ons als ouders is er altijd tijd voor een praatje, ongedwongen, open en oprecht."

 

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

pgr Villa Bambi
Koningin Julianastraat 5A
6585 XP Mook
LRK-nummer 248396717

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.30 - 12.00 uur
di:        08.30 - 12.00 uur
woe:    08.30 - 12.00 uur
do:       08.30 - 12.00 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Positieve punten: werken met thema's; begroeting bij binnenkomst; één keer in de maand spelen met de kleuters en het KION Ouderportaal.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.