• Speciaal peuterprogramma
  • Onder één dak samen met school
  • Grote buitenspeelplaats
  • Huiselijke sfeer

Schrijf je in

Bij onze peutergroep zijn alle kinderen vanaf 2 jaar welkom. De peuters voelen zich snel thuis door de kleinschalige omgeving. Wij met een leeftijdsgericht aanbod, zo prikkelen wij peuters om zich te ontwikkelen, leren ze hoe je samen kunt spelen en gaan we samen op pad om de omgeving te ontdekken. We maken ook gebruik van de extra ruimtes in school. De eerste stap in school is op deze manier al snel gezet. 

Villa Bambi vormt samen met basisschool De Adalbert een Brede School. Door het bieden van kinderopvang en onderwijs onder één dak verloopt de overgang naar de basisschool heel natuurlijk. Kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en vriendjes zijn soms al gemaakt voordat de school begint.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. 

Debby

Mijn naam is Debby Eigenhuijsen en ik werk sinds 1999 bij KION.

In de verschillende functies die ik in die jaren heb vervuld, staat steeds weer het belangrijkste centraal: het kind. In alles wat ik doe, wil ik bijdragen aan een leuke dag voor de kinderen en vind ik het belangrijk dat ouders vol vertrouwen hun kinderen bij ons achterlaten.

De pedagogisch medewerkers zijn de ambassadeurs van onze locatie en zij zijn degene die dagelijks bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. Het is mijn verantwoordelijkheid om de medewerkers hierin te ondersteunen en hen te bieden wat zij nodig hebben om op een prettige werkdag terug te kunnen kijken.

Ook de samenwerking met school, gemeenten en overige samenwerkingspartners speelt hierin een belangrijke rol. Op deze manier doen we het samen en staat jouw kind bij ons centraal!

Adres

pgr Villa Bambi
Koningin Julianastraat 5A
6585 XP Mook
LRK-nummer 248396717

Openingstijden

ma:      08.30 - 12.30 uur
di:        08.30 - 12.30 uur
woe:    08.30 - 12.30 uur
do:       08.30 - 12.30 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Positieve punten: werken met thema's; begroeting bij binnenkomst; één keer in de maand spelen met de kleuters en het KION Ouderportaal.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.