• Speciaal peuterprogramma
  • Onder één dak samen met school
  • Grote buitenspeelplaats
  • Huiselijke sfeer

Schrijf je in

Bij onze peutergroep zijn alle kinderen vanaf 2 jaar welkom. De peuters voelen zich snel thuis door de kleinschalige omgeving. Wij met een leeftijdsgericht aanbod, zo prikkelen wij peuters om zich te ontwikkelen, leren ze hoe je samen kunt spelen en gaan we samen op pad om de omgeving te ontdekken. We maken ook gebruik van de extra ruimtes in school. De eerste stap in school is op deze manier al snel gezet. 

Villa Bambi vormt samen met basisschool De Adalbert een Brede School. Door het bieden van kinderopvang en onderwijs onder één dak verloopt de overgang naar de basisschool heel natuurlijk. Kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en vriendjes zijn soms al gemaakt voordat de school begint.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool. 

Annegien

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Annegien van de Merwe en ik werk sinds februari 2021 bij KION.

De grootste genoegdoening voor mij is wanneer er sprake is van een hoog welbevinden en betrokkenheid bij zowel de kinderen als de medewerkers. Vanuit een veilige, open en transparante sfeer is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Verbinden en draagvlak creëren staan bij mij hoog in het vaandel. Zo kunnen we ons sámen inzetten voor een plek waar kinderen en medewerkers zich prettig voelen.

Naast het team zijn hierin ook samenwerkingspartners en ouders essentieel. Bruggen bouwen tussen de verschillende partijen zoals gemeente, GGD, wijkteam en school geeft mij plezier en voldoening. Met elkaar zorgen we voor een doorgaande lijn. Want wat is er nou mooier dan een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling en het geluk van kinderen en hun gezinnen?! 

Adres

pgr Villa Bambi
Koningin Julianastraat 5A
6585 XP Mook
LRK-nummer 248396717

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.30 - 12.30 uur
di:        08.30 - 12.30 uur
woe:    08.30 - 12.30 uur
do:       08.30 - 12.30 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Positieve punten: werken met thema's; begroeting bij binnenkomst; één keer in de maand spelen met de kleuters en het KION Ouderportaal.