• Tarief 2019-2020
  • Op vaste dagen (met overeenkomst) € 2,75
  • Flexibel (met 10-strippenkaart) € 3,35

Schrijf je in

Wij bieden met KION Broodnodig veilige en verantwoorde tussenschoolse opvang op deze school. De kinderen kunnen bij ons ontspannen en energie opdoen voor de lessen in de middag.

Wij werken met enthousiaste overblijfkrachten en jouw contactpersoon is Kim v.d. Louw. Je kunt haar al je vragen stellen en extra opvangdagen met haar afspreken. Wel zo geruststellend.

De coördinatie is in handen van clustermanager Erica Adolfs.

Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk sinds 1989 bij KION.

Ik geniet als ik kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken. Dat ze met fijne herinneringen naar huis gaan. Het is voor mij een uitdaging om de pedagogisch medewerkers voldoende tools te kunnen geven om dit waar te kunnen maken. Maar ook dat zij hun pedagogische vaardigheden optimaal kunnen inzetten om de ontwikkeling van ieder kind te kunnen volgen en stimuleren.

De uitgebreide rondleidingen en kennismakingsgesprekken zorgen ervoor dat je als ouder goed op de hoogte bent wanneer je kind start. We nemen de tijd voor je tijdens breng- en haalmomenten.
We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

tso De Reuzepas
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRK-nummer nvt

Clustermanager

Openingstijden

 

 

 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.