• Veelzijdige, gezellige bso in de wijk Hazenkamp
  • Plezier en ontwikkeling staat bij ons voorop
  • Bij ons kan je kiezen
  • Workshops techniek, natuur, koken, sport, dans en muziek
  • Ondersteuning van sportstagiairs

Schrijf je in

Kinderen op de basisschool weten al goed wat zij leuk vinden om te doen, Wij spelen hierop in met een breed aanbod van techniek, sport, dans, muziek, creatieve workshops en kooklessen. De kinderen kiezen zelf waaraan zij meedoen. Bij bso Bink hebben wij bovendien veel aandacht voor gezonde voeding (vers fruit, verse groenten, biologische slager en een eigen moestuin). Samen met de kinderen gaan wij ook de natuur in. Daarnaast zorgen wij regelmatig voor een sportieve uitdaging, buiten of in de gymzaal van De Hazesprong.

We liggen aan het Jagerspad precies tussen de basisscholen De Hazesprong en NSV II. Er zijn maximaal 150 kinderen in acht groepen per dag, maximaal twintig kinderen per groep. In de ochtend maakt peutergroep Haasje Over ook gebruik van deze locatie.

De kinderen die naar bso Bink komen zijn ingedeeld op leeftijd. Op de benedenverdieping zitten de onderbouwkinderen van vier tot en met zes à zeven jaar. Op de eerste verdieping komen de bovenbouwkinderen, van zeven tot en met negen à tien jaar.

Bij Bink komen kinderen van het reguliere basisonderwijs én kinderen van het speciaal onderwijs. Hiervan liggen meerdere scholen in de directe omgeving. We kijken hierbij goed naar hoe kinderen van speciaal onderwijs passen in de groep en letten daarbij op de eigenheid van het kind.

Kinderen van basisscholen De Hazesprong en NSV II komen bij ons
Babs

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Babs Kelders en ik werk sinds 2003 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om kwaliteit te leveren die in evenwicht is met inrichting en pedagogische inhoud, ontwikkelingsgericht. Hoe ga je om met kinderen en hoe hebben zij het zo fijn mogelijk. Kinderen mooie en leuke herinneringen geven.

“Maak van je werk een feestje, dan gebeuren er leuke dingen en hebben de kinderen plezier!” zeg ik tegen mijn medewerkers. De bso is groot waardoor er voor kinderen keuze in activiteiten ontstaat: wat wil je doen en met wie. De uitgebreide welkomstgesprekken maken dat ouders goed weten waar ze terecht komen.

Adres

bso Bink Jagerspad
Jagerspad 2
6531 PX Nijmegen
LRKP-nummer 929284094

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30/8.45 uur

Na school tot 18.00 uur / Hazesprong tot 15.15/17.00/18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben zeer tevreden over de hartelijkheid en betrokkenheid van de medewerkers.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.