Meer over KION

KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving. Door onze omvang kunnen we extra aandacht besteden aan ons aanbod en onze kwaliteit.

Altijd passende opvang

We bieden bewust alle soorten opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jouw gezin past. Er is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar, vanaf 2 jaar en 4 maanden kunnen kinderen naar een peutergroep waar ze worden voorbereid op de start bij school en de buitenschoolse opvang begeleidt schoolgaande kinderen in hun autonomie.

Opvang die meegroeit met je kind

We begeleiden kinderen letterlijk van de luierfase tot ze naar de middelbare school gaan. Onze opvang groeit als het ware mee met je kind, waardoor we jouw kind goed kennen en bij iedere ontwikkelingsfase optimaal kunnen inspelen op de behoeften die jouw kind op dat moment heeft.

Continu verbeteren van kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat kinderen nodig hebben. We zorgen ervoor dat we onze pedagogische kennis blijven ontwikkelen; met universitair onderzoek en door deelname aan werkgroepen, bijvoorbeeld gericht op de ontwikkeling van Integrale Kindcentra. Op de groepen werken we structureel aan kwaliteitsontwikkeling. Dit doen we met een systeem van meten en verbeteren. We doen er alles aan om kinderen de best mogelijke begeleiding te geven. 

Gave bso activiteiten in vakanties

Vakanties zijn bij KION bso's een groot feest. Niet omdat we vrij zijn, maar omdat we dan juist elke dag er een feest van kunnen maken. Iedere vakantieweek zijn er grootse activiteiten waar we lekker veel tijd voor uittrekken. Lasergamen, een voetbaltoernooi, keramieken, bubbelballen, naar Bounz, noem maar op. Wij doen het! En kinderen mogen gerust een keer extra komen om mee te doen aan onze gave activiteiten!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer