Het is prettig als kinderopvang zo goed mogelijk aansluit bij jouw behoeften. Onze overeenkomsten variëren in flexibiliteit en het aantal weken opvang per jaar. Je vindt de verschillende mogelijkheden hieronder. 

Kinderdagverblijf

Je kunt kiezen uit verschillende overeenkomsten:

  • 52 weken: het hele jaar opvang;
  • 40 weken: Opvang tijdens de schoolweken van de regio. Wil je hiervan afwijken? Geef het tijdig aan bij de locatie;
  • Flexibele opvang: als je onregelmatig werkt, plannen we je kind in volgens het schema dat je maandelijks doorgeeft aan de locatie. Meer informatie.

Gastouderopvang

Bij gastouderopvang bepaal je in overleg met de gastouder welke dagen en tijden je opvang nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van opvang ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. Tijdens vakantie of ziekte van de gastouder, zorgt het gastouderbureau voor een vervangende gastouder. 

Peutergroep

Je sluit een overeenkomst af voor veertig weken; deze weken lopen gelijk aan de schoolweken van de regio. Je betaalt een jaarbedrag, verdeeld over twaalf maandelijkse termijnen.

Buitenschoolse opvang

Je kunt kiezen uit verschillende overeenkomsten:

  • 52 weken: opvang tijdens schoolweken met twaalf weken vakantieopvang;
  • 40 weken: opvang tijdens schoolweken;
  • 12 weken: opvang tijdens alle vakantieweken van de regio;
  • Flexibele opvang: als je onregelmatig werkt plannen we je kind in volgens het schema dat je maandelijks doorgeeft aan de locatie. Meer informatie.

Algemene voorwaarden

Facturatie

KION factureert over 12 maanden per jaar. Dit doen wij omdat ook de kinderopvangtoeslag en de peutertoeslag in maandelijkse termijnen wordt overgemaakt. Je maandlasten zijn daarmee evenredig over het jaar verdeeld.

Rond de 10e van de maand ontvang je de factuur. Deze factuur dien je binnen 14 dagen na factuurdatum te betalen. Met een automatische incasso wordt het factuurbedrag circa 14 dagen na de factuurdatum automatisch van je rekening afgeschreven.

Voor vragen over de overeenkomst of andere zaken kun je contact opnemen met de afdeling Klantrelaties via 024 382 26 55 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.