Het is prettig als kinderopvang zo goed mogelijk aansluit bij jouw behoeften. Onze overeenkomsten variëren in flexibiliteit en het aantal weken opvang per jaar. Je vind de verschillende mogelijkheden hieronder. 

Kinderdagverblijf

Je kunt kiezen uit verschillende overeenkomsten:

  • 52 weken: het hele jaar opvang;
  • 48 weken: het hele jaar opvang behalve vier zelfgekozen vakantieweken;
  • 40 weken: vakantieweken zelf te bepalen. Bij afwijken schoolvakantieweken graag tijdig doorgeven aan de administratief ondersteuner bij de locatie;
  • Flexibele opvang: als je onregelmatig werkt plannen we je kind in volgens het schema dat je maandelijks doorgeeft aan de locatie. Meer informatie.

Gastouderopvang

Bij gastouderopvang bepaal je in overleg met de gastouder welke dagen en tijden je opvang nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van opvang ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. Tijdens vakantie of ziekte van de gastouder, zorgt het gastouderbureau voor een vervangende gastouder.

Peutergroep

Je sluit een overeenkomst af voor veertig weken; deze weken lopen gelijk aan de schoolweken van de regio. Je betaalt een jaarbedrag, verdeeld over twaalf maandelijkse termijnen.

Buitenschoolse opvang

Je kunt kiezen uit verschillende overeenkomsten:

  • 52 weken: opvang tijdens schoolweken met twaalf weken vakantieopvang;
  • 48 weken: het hele jaar opvang behalve vier zelfgekozen vakantieweken. Ze moeten binnen de vakantieweken van de regio vallen; 
  • 40 weken: opvang tijdens schoolweken;
  • 12 weken: opvang tijdens alle vakantieweken van de regio;
  • 8 weken: je kiest tijdens de twaalf vakantieweken van de regio acht weken waarin je kind naar de bso komt. Dit geef je door via het Ouderportaal;
  • Flexibele opvang: als je onregelmatig werkt plannen we je kind in volgens het schema dat je maandelijks doorgeeft aan de locatie. Meer informatie.

Algemene voorwaarden

Facturatie

KION factureert over twaalf maanden per jaar. Dit doen wij omdat ook de kinderopvangtoeslag en de peutertoeslag in maandelijkse termijnen wordt overgemaakt. De maandlasten voor ouders zijn daarmee evenredig over het jaar verdeeld.

De facturatie van KION vindt plaats rond de 10e van iedere maand. Betaling dient te geschieden binnen veertien dagen na factuurdatum. Met een automatische incasso wordt het factuurbedrag omstreeks veertien dagen na de factuurdatum automatisch van je rekening afgeschreven.

Voor vragen over de overeenkomst of andere zaken, kun je contact opnemen met de afdeling Klantrelaties, via telefoonnummer (024) 382 26 55 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten