Werken in de kinderopvang is leuk! We vinden een professioneel en plezierig werkklimaat belangrijk en willen de beste opvang voor kinderen. Bij onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peutergroepen en tussenschoolse opvang werken ruim duizend enthousiaste en betrokken medewerkers. Daarnaast hebben we een gastouderbureau met 150 gastouders in regio Nijmegen.

KION is een grote kinderopvangorganisatie in Nijmegen en omstreken. We bieden opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar op onze kinderdagverblijven, peutergroepen en buitenschoolse opvang.
Bij al deze opvangsoorten zijn er stageplekken voor (met name) studenten Pedagogisch Werk, Pedagogiek (1e leerjaar) en Social Work (1e leerjaar).

KION heeft tevens stageplekken voor de Mas-Xpress (maatschappelijke stage) voor scholieren van middelbare scholen in Nijmegen die zich aangesloten hebben bij de Vrijwilligerscentrale Nijmegen. Je kunt bij jouw school of bij de Vrijwilligerscentrale navragen of dit zo is.

Voor beroepsoriƫnterende stages heeft KION geen stageplekken beschikbaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Stagebureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.