Onze medewerkers doen hun best om je kind een mooie dag te bezorgen in een veilige en gezonde omgeving. Per locatie hebben we maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, zoals een looproute en afspraken over het brengen en halen. Op de website van BOinK vind je de actuele regels wanneer je kind welkom is bij klachten en wanneer hij of zij thuis moet blijven.

Hygiëne-maatregelen

We maken de locaties vaker en meer schoon en onze medewerkers wassen vaker hun handen. Daarnaast is het volgende afgesproken:

  • We gebruiken alleen nog papieren zakdoekjes.
  • Kinderen wassen hun handen vaker.
  • We maken het speelgoed vaker schoon.
  • We passen de maatregelen aan op de mogelijkheden van de locaties. De locatie houdt ouders op de hoogte via het Ouderportaal.
  • Wil je graag iets bespreken? Dat kan natuurlijk. Maak een telefonische afspraak of zoek contact via het Ouderportaal.
  • Je kunt helaas niet bij de verjaardag van je kind aanwezig zijn, maar we vieren het natuurlijk wel; de foto’s delen we via het Ouderportaal.

Wanneer thuisblijven?

Niet alle gezondheidsklachten wijzen op corona en je kind hoeft niet altijd thuis te blijven bij verkoudheidsklachten. Heeft je kind klachten en twijfel je? Volg de beslisboom van BOinK om te zien of je kind gewoon welkom is bij de locatie, of dat hij/zij thuis moet blijven.

Als onze pedagogisch medewerkers mogelijk coronagerelateerde gezondheidsklachten hebben dan verwijzen we ze door voor een coronatest.

Gezondheidsadviezen RIVM

Zie ook de volledige informatie van het RIVM.