• Buitenschoolse opvang in Aldenhof en Zwanenveld
  • Creatieve en betrokken pedagogisch medewerkers
  • Kinderen denken mee over activiteitenaanbod
  • Onder één dak met peutergroep en school

Schrijf je in

Welkom bij bso De Aldenhove

Zit jouw kind op brede school De Aldenhove en heb je tussen de middag of buiten schooltijd kinderopvang nodig? Bij De Aldenhove is jouw zoon of dochter van harte welkom op onze buitenschoolse opvang. Jouw kind voelt zich zeker thuis bij ons. Onze betrokken pedagogisch medewerker op de bso en de vrijwilligers op de tso zorgen voor een persoonlijk contact met jou en met je kind. Fijn gevoel toch?

Over buitenschoolse opvang De Aldenhove

Bso De Aldenhove is een gezellige en huiselijke bso. We zijn alleen op donderdag open. Zoek je ook op andere dagen opvang? Dan is jouw kind welkom bij bso De Prins in de wijk Zwanenveld. Een taxi haalt je zoon of dochter dan op van school. Jouw kind krijgt bij ons alle ruimte om op zijn of haar eigen manier bij te komen van de schooldag. Waar heeft je kind zin in en wat vindt hij of zij leuk? Zijn er misschien dingen die hij of zij graag wil leren of ontdekken? Samen met onze betrokken en creatieve pedagogisch medewerker bepalen de kinderen het programma. Dat is natuurlijk fijn, want zo sluiten de activiteiten die wij aanbieden goed aan op de wensen, interesses en leeftijd van je kind. En komt jouw kind ook op donderdag in de vakantie? Dan gaan we met z’n allen naar bso De Prins.

Hoe ziet de bso eruit?

Onze bso-ruimte zit in de basisschool. In dezelfde ruimte waar ook de kinderen van peutergroep De Bellenboom ’s ochtends spelen. Buitenspelen doet je kind op het vertrouwde schoolplein.

De groepsindeling

Er komen maximaal 11 kinderen op maandag, dinsdag en donderdag bij ons spelen.

 

 

Kinderen van basisschool De Aldenhove komen bij ons
Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION. 

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VE+ programma’s. 

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voorschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

bso De Aldenhove
Aldenhof 62-01
6537 DJ Nijmegen
LRK-nummer 112264669

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:    15.15 - 18.00 uur
di:      15.15 - 18.00 uur
woe:   bij bso De Prins
do:     15.15 - 18.00 uur
vr:      bij bso De Prins

Schoolvakanties
Opvang bij bso De Prins

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben heel blij dat de bso bij de school in zit. Het was zo helemaal niet vreemd voor mijn dochter om naar de bso te gaan.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.