• Onder één dak met basisschool De Octopus

Schrijf je in

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden wij buitenschoolse opvang voor kinderen van basisschool De Octopus. Wij gebruiken twee lokalen in school waarvan een dezelfde ruimte is als de peutergroep.

We bieden de kinderen van 4 tot 13 jaar activiteiten die passen bij hun interesses. Hier mogen ze zelf ook actief in meedenken. We maken bij de activiteiten graag gebruik van onze directe omgeving. We gaan erop uit, maar nodigen ook professionals uit voor het geven van een leuke workshop.

Opvang op woensdag en vrijdag en voorschoolse opvang gaat in overleg en is afhankelijk van het animo en de mogelijkheden.

Tijdens de vakanties gaan de kinderen naar bso De Appelhof in Druten.

Nieuwsgierig naar ons aanbod, kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of bel voor meer informatie.

Betsie

Mijn naam is Betsie Kersten en ik werk sinds 2017 bij KION.

In de gemeente Druten werk ik samen met de teams aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. De teams werken fijn samen, kunnen eigen initiatief tonen en nemen en staan open voor vernieuwingen en plezier!

Een belangrijke taak van mij is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een veilige en uitdagende omgeving te bieden, zodat zij elke dag weer met plezier naar de locatie komen. Door het aanbieden van deze uitdagende omgeving en activiteiten kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Samenwerking met scholen en andere betrokkenen is een belangrijke speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalige en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd. Bij onze locaties voelt het als thuiskomen!

Adres

bso De Octopus
Octopusstraat 2
6631 CA Horssen
LRK-nummer 113887899

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       gesloten*
Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Schoolvakanties
Opvang bij bso De Appelhof