• Leeftijdgericht activiteitenaanbod
  • Veel ruimte om buiten te spelen
  • Spelen met leeftijdgenoten

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang De Regenboog Malden bestaat uit één verticale groep voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De bso zit in hetzelfde gebouw als kinderdagverblijf De Regenboog Malden en basisschool De Regenboog. Het pand staat aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij onze buitenschoolse opvang centraal. Met daarnaast een groot aanbod van spelletjes, speelgoed, knutselmateriaal en leesvoer hoeven de kinderen zich niet te vervelen.

Naast vrij spel bieden wij de kinderen ook leuke activiteiten aan. Zowel binnen als buiten. Aan de achterkant van het gebouw is een grote open speelplaats met een klimtoestel, een grote zandberg, bankjes en ons speciale Drakenbos. Aansluitend aan de speelplaats is een groot veld waar we ook sporten. De buitenruimte biedt volop uitdaging voor alle leeftijden en is zo ingericht dat alle kinderen er veilig kunnen spelen.

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag. Op woensdag, vrijdag en in schoolvakanties gaan de kinderen naar buitenschoolse opvang De Vuurvogel.

Kinderen van De Regenboog komen bij ons
Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

In mijn cluster zijn de teams erg betrokken op en met elkaar. Niet alleen door de ‘dorpse’ situatie maar veelal door de intrinsieke gedrevenheid die hen bindt. Wij bieden in de kleine kernen een basisvoorziening die door steeds meer inwoners wordt gevonden en als positief wordt ervaren. We groeien.

Adres

bso De Regenboog Malden
Veldsingel 4
6581 TC Malden
LRK-nummer 599873978

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur
woe:   gesloten*
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       gesloten*
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties

Na school
ma:     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:    bij bso De Vuurvogel
do:      15.15 - 18.00 uur
vr:        bij bso De Vuurvogel

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur bij bso De Vuurvogel
Op aanvraag is opvang vanaf 07.30 uur mogelijk.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Een groot compliment voor de pedagogisch medewerkers. Ze zijn vriendelijk, flexibel en professioneel. Ze staan altijd klaar voor vragen en kunnen goed meegaan in de diverse ontwikkelingsfasen/eigenaardigheden van de kinderen.