• Modern en duurzaam gebouw
  • Kinderdagverblijf, peutergroep, bso en basisschool onder één dak
  • Nauwe samenwerking met school

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang in Malden

Bso De Vuurvogel ligt centraal gelegen in Kroonwijkpark in Malden. De aangrenzende natuur staat bij onze bso centraal. Samen met de peutergroep en het kinderdagverblijf delen we de faciliteiten en werken we samen met basisschool De Vuurvogel in een prachtig duurzaam gebouw.

Over KION bso De Vuurvogel

De bso heeft vier basisgroepen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De inrichting van de groepruimte voor de groepen met de jonge kinderen is afgestemd op de peuters en kleuters. De groepen voor oudere kinderen maken gebruik van de verschillende ruimtes in school. We hebben een prachtige keuken, speciaal op hoogte van de kinderen gemaakt, met een grote tafel. Een podium, een technieklokaal, een gymzaal en als kinderen zich even rustig terug willen trekken dan kunnen we gebruik maken van één van de grote klaslokalen.

Een dag bij bso De Vuurvogel

Wanneer kinderen uit school komen, gaan we samen eerst wat eten en drinken. Daarna mag je kind kiezen wat hij of zij wilt doen. We bieden een uitgebreid activiteitenaanbod doordat we de beschikking hebben over een keuken, podium, en technieklokaal. Naast de activiteiten waaraan je kind mee kan doen, spelen we veel buiten, zijn er binnen veel speelmaterialen en heeft je kind altijd de mogelijkheid om zich terug te trekken met een boekje op de bank als hij of zij daar zin in heeft. 

Kindcentrum De Vuurvogel

Kindcentrum De Vuurvogel is geopend vanaf 8 maart 2021. In een nieuw, duurzaam gebouw werken kinderopvang en basisschool nauw samen. Het kindcentrum vormt een vertrouwde plek voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wanneer je kind de overgang maakt van het kinderdagverblijf of de peutergroep naar de basisschool en de bso, blijft hij of zij op dezelfde plek waardoor de overgang minder groot is.  

Wil je graag meer weten over bso De Vuurvogel? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. We maken graag kennis met je. 

Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn, kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

Adres

bso De Vuurvogel
Schoolstraat 23A
6581 BG Malden
LRK-nummer 206437468

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   07.30 - 08.30 uur
do:      07.30 - 08.30 uur
vr:       
07.30 - 08.30 uur

Na school
ma:     15.15 - 18.00 uur 
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      13.00 - 18.00 uur
vr:       15.15 - 18.00 uur

Schoolvakanties
8.00 tot 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer