• Maakt deel uit van Integraal Kind Centrum De Wieken
  • Maximaal zestig kinderen

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang De Wieken maakt deel uit van Integraal kindcentrum De Wieken. Bij De Wieken is de pedagogische visie verbonden aan de Daltonvisie.

De bso bestaat uit 3 groepen met ieder maximaal 20 kinderen. We hebben twee vaste groepsruimtes. Hiervan maken we op maandag t/m donderdag gebruik. De groep met 4-7 jarigen heeft een ruimte in het gedeelte waar ook de onderbouw van de basisschool zit. De andere groep met 6-13 jarigen heeft een ruimte in de gang waar de bovenbouw gehuisvest is. Op donderdag hebben we een derde groep die er op uit trekt of gebruik maakt van onze gymzaal. Op vrijdag gaan onze kinderen naar een ruimte van het kinderdagverblijf waar we een groep hebben voor 0-13 jarigen.

Hiernaast maken we ook gebruik van andere ruimtes in het gebouw zoals de aula en in de schoolvakanties van de peutergroepsruimte die in de achterste vleugel van het gebouw is. Hierdoor kunnen de kinderen o.a. gemakkelijker het binnen- en buitenspelen met elkaar afwisselen.

Kinderen van de bso kunnen deelnemen aan de naschoolse aanbod van het Activiteitenplein.
In de schoolvakanties werken we samen met bso het Kleurrijk. Kinderen van deze bso zijn dan hele dagen bij ons samen met vertrouwde pedagogisch medewerkers van het Kleurrijk.

 

Euronews afbeelding

 

Kinderen van basisschool De Wieken komen bij ons.

Maak kennis met de directie

De directie van kindcentrum De Wieken bestaat uit twee personen: Ivonne Broijl en Angelien van Beekveld.

Onze uitdaging is dat we met het hele team (onderwijs en kinderopvang) een Dalton-IKC ontwikkelen waar alle kinderen en ouders uit de wijk welkom zijn en zich thuis voelen.

Wij zijn een Integraal KindCentrum waarbij we alles onder één dak hebben: kinderdagverblijf, peutergroep, basisschool, buitenschoolse opvang en activiteitenplein. Hierdoor realiseren wij een doorgaande ontwikkel-/leerlijn voor kinderen van nul tot dertien jaar. En dit alles doen we in een prachtige en ruime buitenomgeving.

Adres

bso De Wieken
Floraweg 69
6542 KB Nijmegen
LRK-nummer 605492864

Openingstijden

Voor school
ma:     7.30 - 8.45 uur
di:       7.30 - 8.45 uur
woe:   7.30 - 8.45 uur
do:      7.30 - 8.45 uur
vr:       7.30 - 8.45 uur 

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:    gesloten
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ze organiseren altijd leuke activiteiten met de kinderen zodat ze een fijne tijd hebben.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.