• Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Te vinden bij het sportcomplex van voetbalclub Juliana'31
  • Spelen met leeftijdgenoten
  • Maximaal veertig kinderen

Schrijf je in

Bijzonder aan deze locatie is dat we hier kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar opvangen. Zodra kinderen acht jaar zijn, maken ze de overstap van locatie Zwerfkei naar deze locatie. Ze hebben hier veel bewegingsruimte en meer verantwoordelijkheid.

De bso is gehuisvest in clubhuis De Stoof van Sportpark De Broeklanden, Juliana '31. Binnen maken we gebruik van de kantine. Hier staat ook een tafeltennistafel waar de kinderen met veel plezier op spelen. Er wordt ook veel gekookt en gebakken en er is veel aandacht voor creatieve activiteiten. Er is een grote overzichtelijke buitenruimte met een kunstgrasveld en veel ruimte voor sport- en spelactiviteiten. We gaan ook regelmatig naar de skatebaan die naast het sportveld ligt. Op deze locatie komen maximaal veertig kinderen tegelijk.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met bso-coordinator Marieke Goedvriend. Zij werkt sinds november 2007 met veel plezier als pedagogisch medewerker bij KION. Naast haar werkzaamheden als pedagogisch medewerker werkt ze ook als aandachtsfunctionaris pedagogiek. Hierin heeft ze een voortrekkersrol met betrekking tot het pedagogisch klimaat bij verschillende opvanglocaties van KION in Malden. Vanaf februari 2018 werkt ze ook als bso-coördinator en is ze scherp op het welzijn van de medewerkers zodat er voor hen, en daarmee ook voor de kinderen, een klimaat gewaarborgd blijft waarbij je jezelf kan zijn.

Kinderen van De Komeet en De Tovercirkel komen bij ons
Marieke

Algemeen

Bij deze bso hebben we een bso coördinator en een clustermanager. De bso coördinator is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de bso.

Maak kennis met de bso-coördinator

Mijn naam is Marieke Goedvriend en ik werk sinds november 2007 met veel plezier als pedagogisch medewerker bij KION. Naast mijn werkzaamheden als pedagogisch medewerker ben ik aandachtsfunctionaris pedagogiek. Hierin heb ik een voortrekkersrol met betrekking tot het pedagogisch klimaat bij de locaties van dit cluster. Vanaf februari 2018 ben ik ook bso coördinator en ben ik scherp op het welzijn van de medewerkers zodat er voor hen, en daarmee ook voor de kinderen, een klimaat gewaarborgd blijft waarbij je jezelf kan zijn.

Adres

bso Drakenfort Broekkant
Broekkant 39
6581 AC Malden
LRKP-nummer 339449731

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn altijd vriendelijk en staan voor je klaar als je vragen hebt, mijn zoon vindt het cool op de bso.

Impressie van bso Drakenfort Broekkant

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten