• Onderdeel van voorzieningenhart 't Hert
  • Een groep voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Onderdeel van Brede School het Kleurrijk

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Het Kleurrijk is kleinschalig van opzet met twee basisgroepen op maandag, dinsdag en donderdag.

We maken gebruik van twee lokalen op de begane grond van voorzieningenhart 't Hert:  het technieklokaal en de algemene ruimte. In de wintermaanden gebruiken we ook de sportzaal. Buitenspelen doen we bij de speeltuin in de buurt én op de speelplaats op het dak. Kinderen van de bso kunnen ook deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door het Activiteitenplein van Bindkracht10 in het voorzieningencentrum.

Op studiedagen bieden wij buitenschoolse opvang voor de kinderen die normaal op die middag komen. Als er plaats is, kunnen ook andere kinderen tijdens studiedagen bij ons terecht.

Voorzieningenhart 't Hert huisvest veel organisaties zoals Bindkracht10, het Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD-consultatiebureau, een logopedist en natuurlijk Brede School het Kleurrijk. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Kinderen van het Kleurrijk komen bij ons
Shirley

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Shirley van Ooijen en ik werk sinds september 2021 bij KION. 

Mijn overtuiging is dat kinderen en medewerkers om ruimte en vrijheid vragen om zelf en met elkaar de wereld te onderzoeken. Initiatief nemen, uitproberen of iets lukt, op je eigen manier en in je eigen tempo. Door mijn interesse, stimulans, ervaring en kennis kan ik medewerkers hierin begeleiden. En zij op hun beurt begeleiden de kinderen. 

Bij mijn locaties bieden we een liefdevolle, sociale en uitdagende omgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt. De medewerkers hebben passie voor het werken met kinderen, zijn betrokken bij hun werk en er is een fijne samenwerking met ouders.

Het welbevinden van de kinderen, medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Wanneer iemand lekker in zijn vel zit, kan hij zich maximaal ontwikkelen en daarmee de (pedagogische) kwaliteit bij de locaties naar een nóg hoger niveau tillen.

Adres

bso Het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRK-nummer 125981892

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur 
woe:    gesloten
do:       15.00 - 18.00 uur
vr:        gesloten

Schoolvakanties
bij bso De Wieken

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne kleinschalige opvang bij Het Kleurrijk!