• Onderdeel van voorzieningenhart 't Hert
  • Twee groepen, maximaal 34 kinderen
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Onderdeel van Brede School het Kleurrijk

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Het Kleurrijk is kleinschalig van opzet met twee basisgroepen op maandag, dinsdag en donderdag.

We maken gebruik van twee lokalen op de begane grond van voorzieningenhart 't Hert:  het technieklokaal en de algemene ruimte. In de wintermaanden gebruiken we ook de sportzaal. Buitenspelen doen we bij de speeltuin in de buurt én op de speelplaats op het dak. Kinderen van de bso kunnen ook deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door het Activiteitenplein van Bindkracht10 in het voorzieningencentrum.

Op studiedagen bieden wij buitenschoolse opvang voor de kinderen die normaal op die middag komen. Als er plaats is, kunnen ook andere kinderen tijdens studiedagen bij ons terecht.

Voorzieningenhart 't Hert huisvest veel organisaties zoals Bindkracht10, het Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD-consultatiebureau, een logopedist en natuurlijk Brede School het Kleurrijk. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Kinderen van het Kleurrijk komen bij ons
Roxanne

Mijn naam is Roxanne Huisman-Geelen en ik werk sinds juni 2020 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers een fijne werkdag hebben waarin veel aandacht is voor de ontwikkeling en het speelplezier van het kind. Samen met scholen zorgen voor een doorgaande lijn vind ik belangrijk. Het belang van het kind staat hierbij te allen tijde voorop.

Wij bieden diverse soorten kinderopvang en doen dit met veel zorg en aandacht. De teams werken met een groot hart voor de kinderen waardoor ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten.

Adres

bso Het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRK-nummer 125981892

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur 
woe:    gesloten
do:       15.00 - 18.00 uur
vr:        gesloten

Schoolvakanties
bij bso De Wieken

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne kleinschalige opvang bij Het Kleurrijk!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.