• Onderdeel van voorzieningenhart 't Hert
  • Twee groepen, maximaal 34 kinderen
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Onderdeel van Brede School het Kleurrijk

Schrijf je in

Bso het Kleurrijk is kleinschalig van opzet met drie groepen waar samen maximaal 34 kinderen komen op maandag, dinsdag en donderdag.

We maken gebruik van drie lokalen op de begane grond van voorzieningenhart 't Hert, de groepsruimte van de peutergroep, het technieklokaal en de algemene ruimte. In de wintermaanden gebruiken we ook de sportzaal. Buitenspelen doen we bij de speeltuin in de buurt én op de speelplaats op het dak. Kinderen van de bso kunnen ook deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door het Activiteitenplein van Bindkracht10 in het voorzieningencentrum.

Op woensdag en vrijdag en in de schoolvakanties kunnen kinderen van basisschool het Kleurrijk terecht bij bso De Wieken aan de Floraweg.

Op studiedagen bieden wij buitenschoolse opvang voor de kinderen die normaal op die middag komen. Als er plaats is, kunnen ook andere kinderen tijdens studiedagen bij ons terecht.

Voorzieningenhart 't Hert huisvest veel organisaties zoals Bindkracht10, het Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD-consultatiebureau, een logopedist en natuurlijk Brede School het Kleurrijk. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Kinderen van het Kleurrijk komen bij ons
Kim

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Kim Kreeftmeijer en ik werk vanaf januari 2020 bij KION als clustermanager.

Samen met een enthousiast team van pedagogisch medewerkers bieden wij de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving. De kinderen spelenderwijs hun talenten laten ontdekken, ze met een grote glimlach op het gezicht rond zien lopen, dát geeft mij veel voldoening.

Voel je thuis bij ons!

Adres

bso het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRK-nummer 125981892

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     15:00 - 18.00 uur
di:       15:00 - 18:00 uur 
woe:    bij bso De Wieken 
do:       15:00 - 18:00 uur
vr:        bij bso De Wieken

Schoolvakanties
bij bso de Wieken

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne kleinschalige opvang bij het Kleurrijk!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.