• Veel binnen- en buitenruimte
  • Voor kinderen van 9 tot 13 jaar
  • Chill-ruimte
  • Gevarieerd activiteitenaanbod

Schrijf je in

Onze bso zit in een mooi oud pand op het Limosterrein. Kinderen van tien tot dertien jaar, die naar basisschool de Muze gaan, komen naar ons.

Wij maken gebruik van een grote ruimte waar we veel verschillende activiteiten kunnen bieden. Er is een knutselhoek, een bouwhoek en een plek waar je gezelschapspelletjes kunt doen. Voor computerspelletjes hebben we een aparte ruimte. Op de bovenverdieping is voor de kinderen vanaf negen jaar een eigen chillruimte.

Buiten kunnen we op het speelplein van school waar verschillende speeltoestellen staan. Daarachter is een stukje bos waar kinderen onder begeleiding kunnen spelen en waar we natuuractiviteiten doen.

Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar de bso aan de Elzenstraat. 

Kinderen van basisschool De Muze komen bij onze bso
Marleen

Maak kennis met de clustermanager

 

Ik ben Marleen van Uden en werk sinds januari 2019 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in vertrouwen en verbondenheid ruimte aan elke medewerker te bieden om het beste uit zichzelf te halen.

Ik geniet enorm van successen van kinderen en medewerkers. Elke leeftijd heeft zijn charmes. Een baby die zich voor het eerst kan omrollen. De peuter die samen leert spelen. Schoolkinderen die technieken en vaardigheden met ieders karakter eigen maken en de pedagogisch medewerker die daarvan kan genieten, zorgt voor een lach op mijn gezicht.

Adres

bso Kameleon Limoslaan
Limoslaan 23
6523 RZ Nijmegen
LRK-nummer 227745607

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
07.30 - 08.45 uur
Opvang bij locatie Elzenstraat

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.30 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.30 - 18.00 uur 

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij merken dat onze dochter veel plezier beleeft bij de bso; zodra ik binnenkom, baalt ze dat ze opgehaald wordt: ik mag haar nooit te vroeg ophalen en dat is een groot compliment aan de mensen die er werken.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.