• Veel binnen- en buitenruimte
  • Voor kinderen van 7 tot 13 jaar
  • Chill-ruimte voor 9+kinderen
  • Gevarieerd activiteitenaanbod

Schrijf je in

Onze bso zit in een mooi oud pand op het Limosterrein. Kinderen van zeven tot dertien jaar, die naar basisschool de Muze gaan, komen naar ons.

Wij maken gebruik van twee grote ruimtes waar we veel verschillende activiteiten kunnen bieden. Er is een knutselhoek, een bouwhoek en een plek waar je gezelschapspelletjes kunt doen. Voor computerspelletjes hebben we een aparte ruimte. Op de bovenverdieping is voor de kinderen vanaf negen jaar een eigen chillruimte.

Buiten kunnen we op het speelplein van school waar verschillende speeltoestellen staan. Daarachter is een stukje bos waar kinderen onder begeleiding kunnen spelen en waar we natuuractiviteiten doen.

Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar de bso aan de Elzenstraat.

 

Kinderen van basisschool De Muze komen bij onze bso
Ineke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ineke Brugman en ik werk bij KION sinds 1 september 1991.

Mijn grootste uitdaging is dat kinderen zich thuis voelen én een uitdagend aanbod krijgen wat bij hun ontwikkeling past.

Een van de pluspunten in mijn cluster is dat we alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden. De pedagogisch medewerkers kennen elkaar goed en de locaties buitenschoolse opvang bieden in schoolvakanties een gezamenlijk activiteitenpakket aan.

Adres

bso Kameleon Limoslaan
Limoslaan 23
6523 RZ Nijmegen
LRKP-nummer 227745607

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij merken dat onze dochter veel plezier beleeft bij de bso; zodra ik binnenkom, baalt ze dat ze opgehaald wordt: ik mag haar nooit te vroeg ophalen en dat is een groot compliment aan de mensen die er werken.

Impressie van bso Kameleon Limoslaan

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten