• Zwemles tijdens bso
  • Grote buitenspeelruimte met sportvelden
  • Gezonde en verse maaltijden van KION aan Tafel
  • Voor kinderen van De Sterredans

Schrijf je in

Na een dag op school lekker rennen en voetballen op het sportveld, mooie kunstwerken schilderen of een animatiefilm maken. Bij Kameleon Ubberseveldweg is er voor elk wat wils.

Activiteiten bso

Zodra het kan, gaan we naar buiten. De bso heeft een grote speelplaats aan de voor- en achterkant en daarnaast staan de sportvelden van het Canisius College tot onze beschikking. Een potje voetballen zonder anderen lastig te vallen is dan ook geen probleem. Daarnaast gaan we er vaak op uit. Wanneer het geen weer is om buiten te zijn, kunnen de kinderen binnen hun energie kwijt in de gymzaal van De Sterredans. De kinderen worden ingedeeld in groepen op basis van leeftijd en krijgen een activiteitenaanbod dat past bij hun interesses en ontwikkeling.

Zwemles Erica Terpstrabad

Samen met je klasgenootjes je zwemdiploma halen tijdens bso-tijd, bij Kameleon kan het! Op dinsdag is er de mogelijkheid om mee te doen met zwemles in het Erica Terpstrabad. Een pedagogisch medewerker haalt de kinderen die hieraan meedoen op bij school en brengt ze naar het zwembad. Je kunt aan het eind van de dag je kind hier ophalen.

De locatie Ubbergseveldweg

Buitenschoolse opvang Kameleon Ubbergseveldweg zit in basisschool De Sterredans. Hier hebben we vijf lokalen en de gymzaal tot onze beschikking. De kinderen hebben zo alle ruimte. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. De 4- tot 6-jarigen spelen samen, er is een groep voor 7-jarigen en een groep voor de oudsten vanaf 8 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen fijn optrekken met hun leeftijdsgenoten. Ze kunnen na de les in hetzelfde gebouw blijven. Door de grote speelplaatsen en de mogelijkheid om de sportvelden te gebruiken, kunnen kinderen volop hun energie kwijt.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Marleen

Maak kennis met de clustermanager

 

Ik ben Marleen van Uden en werk sinds januari 2019 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in vertrouwen en verbondenheid ruimte aan elke medewerker te bieden om het beste uit zichzelf te halen.

Ik geniet enorm van successen van kinderen en medewerkers. Elke leeftijd heeft zijn charmes. Een baby die zich voor het eerst kan omrollen. De peuter die samen leert spelen. Schoolkinderen die technieken en vaardigheden met ieders karakter eigen maken en de pedagogisch medewerker die daarvan kan genieten, zorgt voor een lach op mijn gezicht.

Adres

bso Kameleon Ubbergseveldweg
Ubbergseveldweg 97
6522 HE Nijmegen
LRK-nummer 185731120

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur 
woe:   07.30 - 08.45 uur
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       07.30 - 08.45 uur 

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.30 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.15 - 18.00 uur

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd voor een praatje, letten goed op en kijken welke kinderen er zijn en of daar weer een groepje van wil voetballen of iets anders. Ik ben erg tevreden.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.