• Zwemles tijdens bso
  • Grote buitenspeelruimte met sportvelden
  • Gezonde en verse maaltijden van KION aan Tafel
  • Voor kinderen van De Sterredans

Schrijf je in

Na een dag op school lekker rennen en voetballen op het sportveld, mooie kunstwerken schilderen of een animatiefilm maken. Bij Kameleon Ubberseveldweg is er voor elk wat wils.

Activiteiten bso

Zodra het kan, gaan we naar buiten. De bso heeft een grote speelplaats aan de voor- en achterkant en daarnaast staan de sportvelden van het Canisius College tot onze beschikking. Een potje voetballen zonder anderen lastig te vallen is dan ook geen probleem. Daarnaast gaan we er vaak op uit met de Stint (elektrische bolderkar). Wanneer het geen weer is om buiten te zijn, kunnen de kinderen binnen hun energie kwijt in de gymzaal van De Sterredans. De kinderen worden ingedeeld in groepen op basis van leeftijd en krijgen een activiteitenaanbod dat past bij hun interesses en ontwikkeling.

Zwemles Erica Terpstrabad

Samen met je klasgenootjes je zwemdiploma halen tijdens bso-tijd, bij Kameleon kan het! Op dinsdag is er de mogelijkheid om mee te doen met zwemles in het Erica Terpstrabad. Een pedagogisch medewerker haalt de kinderen die hieraan meedoen op bij school en brengt ze met de Stint naar het zwembad. Je kunt aan het eind van de dag je kind hier ophalen.

De locatie Ubbergseveldweg

Buitenschoolse opvang Kameleon Ubbergseveldweg zit in basisschool De Sterredans. Hier hebben we vijf lokalen en de gymzaal tot onze beschikking. De kinderen hebben zo alle ruimte. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. De 4- tot 6-jarigen spelen samen, er is een groep voor 7-jarigen en een groep voor de oudsten vanaf 8 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen fijn optrekken met hun leeftijdsgenoten. Ze kunnen na de les in hetzelfde gebouw blijven. Door de grote speelplaatsen en de mogelijkheid om de sportvelden te gebruiken, kunnen kinderen volop hun energie kwijt.

KION aan Tafel

Na een drukke dag ook nog een gezonde maaltijd op tafel zetten is tegenwoordig heel makkelijk. Met KION aan Tafel kun je wanneer je je kind ophaalt op maandag, dinsdag of donderdag meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door Blixem.

Ineke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ineke Brugman en ik werk bij KION sinds 1 september 1991.

Mijn grootste uitdaging is dat kinderen zich thuis voelen én een uitdagend aanbod krijgen wat bij hun ontwikkeling past.

Een van de pluspunten in mijn cluster is dat we alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden. De pedagogisch medewerkers kennen elkaar goed en de locaties buitenschoolse opvang bieden in schoolvakanties een gezamenlijk activiteitenpakket aan.

Adres

bso Kameleon Ubbergseveldweg
Ubbergseveldweg 97
6522 HE Nijmegen
LRKP-nummer 185731120

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd voor een praatje, letten goed op en kijken welke kinderen er zijn en of daar weer een groepje van wil voetballen of iets anders. Ik ben erg tevreden.

Impressie van bso Kameleon Ubbergseveldweg

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten