• Grote buitenspeelruimte met sportvelden
  • Buiten-bso: altijd buitenspelen als je wil
  • Voor kinderen van De Sterredans en De Klokkenberg

Schrijf je in

Na een dag op school lekker rennen en voetballen op het sportveld, mooie kunstwerken schilderen of een animatiefilm maken. Bij buitenschoolse opvang Kameleon Ubberseveldweg is er voor elk wat wils.

Activiteiten bso

We bieden een divers activiteitenprogramma aan, zodat je kind zijn of haar talenten en interesses kan ontdekken. De kinderen worden ingedeeld in groepen op basis van leeftijd en krijgen een activiteitenaanbod dat past bij hun interesses en ontwikkeling. De bso heeft een grote speelplaats aan de voor- en achterkant en daarnaast staan de sportvelden van het Canisius College tot onze beschikking.  Daarnaast gaan we er vaak op uit. Wanneer het geen weer is om buiten te zijn, kunnen de kinderen binnen hun energie kwijt in de gymzaal van De Sterredans en daarnaast creatief aan de slag in ons kunstlokaal. 

Buiten-bso

Is je kind het liefst altijd buiten? Dan kan hij of zij bij Kameleon Ubbergseveldweg meedoen aan de Buiten-bso. We doen buiten activiteiten als disc-golf en lasergamen en hebben meerdere grote en kleine tenten voor als het weer een beetje tegenzit. 

De locatie Ubbergseveldweg

Buitenschoolse opvang Kameleon Ubbergseveldweg zit in basisschool De Sterredans. Hier hebben we vijf lokalen, een kunstlokaal en de gymzaal tot onze beschikking. De kinderen hebben zo alle ruimte. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. De 4- tot 6-jarigen, er is een groep voor 7-jarigen en een groep voor de oudsten vanaf 8 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen fijn optrekken met hun leeftijdsgenoten. Door de grote speelplaatsen en de mogelijkheid om de sportvelden te gebruiken, kunnen kinderen volop hun energie kwijt.

Barbara

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Barbara Dusseldorp-Huisman en ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij KION.

De ambitie van KION is de beste te willen zijn op het gebied van kindontwikkeling en ontzorgen van het jonge gezin. Deze ambitie heeft als één van de vijf strategische doelen het stimuleren van de autonomie van kinderen en daarmee natuurlijk ook de autonomie van onze medewerkers.

Kinderopvang is een vak. Daar zet ik mij iedere dag graag en met veel liefde en plezier voor in.

Adres

bso Kameleon Ubbergseveldweg
Ubbergseveldweg 97
6522 HE Nijmegen
LRK-nummer 185731120

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur 
woe:   gesloten*
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:      gesloten*
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Na school
ma:     14.30 - 18.00 uur
di:       14.30 - 18.00 uur
woe:    bij bso Kameleon Elzenstraat
do:      14.30 - 18.00 uur
vr:        bij bso Kameleon Elzenstraat

Schoolvakanties
bij bso Kameleon Elzenstraat

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd voor een praatje, letten goed op en kijken welke kinderen er zijn en of daar weer een groepje van wil voetballen of iets anders. Ik ben erg tevreden.