• Zwemles tijdens bso
  • Grote buitenspeelruimte met sportvelden
  • Gezonde en verse maaltijden van Blixem Kookt
  • Voor kinderen van De Sterredans

Schrijf je in

Na een dag op school lekker rennen en voetballen op het sportveld, mooie kunstwerken schilderen of een animatiefilm maken. Bij buitenschoolse opvang Kameleon Ubberseveldweg is er voor elk wat wils.

Activiteiten bso

Zodra het kan, gaan we naar buiten. De bso heeft een grote speelplaats aan de voor- en achterkant en daarnaast staan de sportvelden van het Canisius College tot onze beschikking. Een potje voetballen zonder anderen lastig te vallen is dan ook geen probleem. Daarnaast gaan we er vaak op uit. Wanneer het geen weer is om buiten te zijn, kunnen de kinderen binnen hun energie kwijt in de gymzaal van De Sterredans. De kinderen worden ingedeeld in groepen op basis van leeftijd en krijgen een activiteitenaanbod dat past bij hun interesses en ontwikkeling.

Zwemles Erica Terpstrabad

Samen met je klasgenootjes je zwemdiploma halen tijdens bso-tijd, bij Kameleon kan het! Op dinsdag is er de mogelijkheid om mee te doen met zwemles in het Erica Terpstrabad. Een pedagogisch medewerker haalt de kinderen die hieraan meedoen op bij school en brengt ze naar het zwembad. Je kunt aan het eind van de dag je kind hier ophalen.

De locatie Ubbergseveldweg

Buitenschoolse opvang Kameleon Ubbergseveldweg zit in basisschool De Sterredans. Hier hebben we vijf lokalen en de gymzaal tot onze beschikking. De kinderen hebben zo alle ruimte. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. De 4- tot 6-jarigen spelen samen, er is een groep voor 7-jarigen en een groep voor de oudsten vanaf 8 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen fijn optrekken met hun leeftijdsgenoten. Ze kunnen na de les in hetzelfde gebouw blijven. Door de grote speelplaatsen en de mogelijkheid om de sportvelden te gebruiken, kunnen kinderen volop hun energie kwijt.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

 

Barbara

Mijn naam is Barbara Dusseldorp-Huisman en ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij KION.

De ambitie van KION is de beste te willen zijn op het gebied van kindontwikkeling en ontzorgen van het jonge gezin. Deze ambitie heeft als één van de vijf strategische doelen het stimuleren van de autonomie van kinderen en daarmee natuurlijk ook de autonomie van onze medewerkers.

Kinderopvang is een vak. Daar zet ik mij iedere dag graag en met veel liefde en plezier voor in.

Adres

bso Kameleon Ubbergseveldweg
Ubbergseveldweg 97
6522 HE Nijmegen
LRK-nummer 185731120

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur 
woe:   gesloten*
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:      gesloten*
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Na school
ma:     14.30 - 18.00 uur
di:       14.30 - 18.00 uur
woe:    bij bso Kameleon Elzenstraat
do:      14.30 - 18.00 uur
vr:        bij bso Kameleon Elzenstraat

Schoolvakanties
bij bso Kameleon Elzenstraat

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd voor een praatje, letten goed op en kijken welke kinderen er zijn en of daar weer een groepje van wil voetballen of iets anders. Ik ben erg tevreden.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.