• Maximaal 100 kinderen
  • Een 'struintuin' en een ruim speelplein
  • Onder één dak met peutergroep en basisschool
  • Thee-uurtje na school tot 15.15 uur

Schrijf je in

Bso Makker is gehuisvest in een oud en sfeervol gebouw met drie verdiepingen. Het bevindt zich aan de achterkant van basisschool De Akker, waar ook peutergroep Kleuterland is. De kinderen blijven in een bekende omgeving en wennen daardoor heel snel bij de bso. Dat vinden wij belangrijk.

Op ons eigen terrein hebben we een 'struintuin' aangelegd. Er staan bewust geen speeltoestellen omdat deze op het schoolplein ernaast, onder begeleiding, te gebruiken zijn. Het thema van onze tuin is 'ontdekken'. Spelen met zand, water, hutten bouwen, klimmen en fietsen. Ook is er een moestuin die de kinderen zelf onderhouden.

We delen de kinderen zoveel mogelijk in op leeftijd, maar kijken ook naar de ontwikkeling van de kinderen, vriendjes en vriendinnetjes en de groepsgrootte.

Met de invoering van het continurooster per september 2016 bij basisschool De Akker is het mogelijk in het eerste overgangsjaar (2016-2017) je kind na het ‘thee-uurtje’ op te halen bij de bso. Dit is van 14.15 tot 15.15 uur.

Bso Makker is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Kinderen van basisschool De Akker komen bij ons
Marjon

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marjon Best en ik werk sinds 1991 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om te zorgen voor een fijne plek voor de kinderen waar ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen. Waar ze een band opbouwen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers.

Bij mijn locaties werken betrokken medewerkers in hechte teams. De afstemming is direct en helder waardoor kennis en kunde makkelijk worden gedeeld.

Adres

bso Makker
Akkerpad 4
6533 BC Nijmegen
LRKP-nummer 109472251

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 15.15/17.00/18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

Impressie van bso Makker

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten