• Hoofdlocatie van Pico
  • In dependance Het Slingertouw van De Lanteerne
  • Mooi en recentelijk verbouwde ruimte
  • Grote natuurspeelplaats
  • Voor kinderen van 6-9 jaar

Schrijf je in

Pico is een veelzijdige bso in Nijmegen-West, verdeeld over meerdere locaties. De buitenschoolse opvang in de Florence Nightingalestraat zit in het gebouw 'Een Slingertouw'. Hier zit ook kinderdagverblijf De Lanteerne en de tweetalige unit van basisschool De Lanteerne. Na een grondige verbouwing van Een Slingertouw zit de groep nu in een prachtige, frisse ruimte.

Hoofdlocatie Pico

Dit is de hoofdlocatie van Pico. Tijdens schoolvakanties en wekelijks op woensdag en vrijdag komen alle kinderen samen bij Een Slingertouw in de Florence Nightingalestraat. Op deze locatie zitten we naast het hoofdgebouw van basisschool De Lanteerne, gebruiken we de grote groene buitenspeelruimte en hebben we binnen veel mogelijkheden om creatieve activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld dans, toneel en schilderen.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Voor kinderen van basisscholen De Lanteerne en Het Octaaf.
Guus

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Guus van Kan en ben in januari 2019 gestart bij KION.

Ik kijk ernaar uit om voor kinderen, ouders en medewerkers het aanspreekpunt te zijn. Om medewerkers op de juiste manier te faciliteren zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen spelenderwijs hun talenten leren ontdekken.

Kinderopvang kan hierin een belangrijke rol spelen door middel van het aanbieden van een breed scala aan activiteiten op het gebied van kunst, sport, cultuur en natuur.

Adres

bso Pico Fl Nightingalestraat
Florence Nightingalestraat 1
6543 KT Nijmegen
LRK-nummer 125202222

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Dagelijks:        7.30 - 8.30 uur

Na school 
ma:   14.15 - 17.00/18.00 uur
di:     14.15 - 17.00/18.00 uur
woe: 12.15 - 17.00/18.00 uur
do:    14.15 - 17.00/18.00 uur
vrij:   14.15 - 17.00/18.00 uur
Op aanvraag tot 18.30 uur

Vakanties
Dagelijks:     8.00 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Veel activiteiten zoals techniek, bakken en tekenen (onder leiding van een tekenaar); dit is de reden dat mijn kinderen naar Pico gaan, omdat het anders is dan thuis.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.