• Onderdeel van het nieuwe kindcentrum Toon
  • De bso biedt voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang
  • Alle doordeweekse dagen open
  • Aangrenzende buitenspeelplaats/tuin
  • Nauwe samenwerking met de school en welzijnswerk Bindkracht 10

Schrijf je in


Voor- en naschoolse opvang bij Toon
Er staat elke dag voor en na school een hecht team van ervaren pedagogisch medewerkers klaar om je kind te verwelkomen. De medewerkers kennen niet alleen je kind, maar hebben ook contact met de docenten van school. Ze weten in welk lokaal je kind zit, hoe de klas is, wat er binnen schoolt speelt en kunnen hierdoor goed inspelen op de behoefte van je kind. Basisschool Toon, welzijnsorganisatie Bindkracht 10 en bso Toon werken nauw samen. Door de gemoedelijke band met school en de ontspannen sfeer en het gezamenlijke gebruik van ruimtes, voelt je kind zich snel thuis.

Activiteiten en talentontwikkeling op de bso
Bij bso Toon bieden we een breed aanbod aan activiteiten. Daardoor kan je kind spelenderwijs erachter komen waar zijn of haar talenten en passies liggen. En of je nou van sporten, muziek maken of dansen houdt, bij Toon ben je op je plek. Beslissen wat we gaan doen, dat doen we met zijn allen. Samen met de pedagogisch medewerkers kijken kinderen wat het activiteitenprogramma van de komende weken gaat worden. Zo zorgen we ervoor dat je kind na school activiteiten doet die hij of zij leuk vindt, maar tegelijkertijd ook in aanraking komt met nieuwe dingen. Tijdens de schoolvakanties zijn we hele dagen open. We doen mee met het uitgebreide vakantieprogramma van KION. Zo maken we er een groot feest van.

Impressie nieuwbouw Neerbosch Oost 2

Guus

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Guus van Kan en ben in januari 2019 gestart bij KION.

Ik kijk ernaar uit om voor kinderen, ouders en medewerkers het aanspreekpunt te zijn. Om medewerkers op de juiste manier te faciliteren zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen spelenderwijs hun talenten leren ontdekken.

Kinderopvang kan hierin een belangrijke rol spelen door middel van het aanbieden van een breed scala aan activiteiten op het gebied van kunst, sport, cultuur en natuur.

Adres

bso Toon
Symfoniestraat 210
6544 TN Nijmegen
LRK-nummer 150790193

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:   7.30 - 8.30 uur
di:     7.30 - 8.30 uur
woe: 7.30 - 8.30 uur
do:    7.30 - 8.30 uur
vr:     7.30 - 8.30 uur

Na school
ma:    14.00 - 18.00 uur
di:      14.00 - 18.00 uur
woe:  14.00 - 18.00 uur
do:     14.00 - 18.00 uur
vr:      14.00 - 18.00 uur

In de vakanties dagelijks van 8.00 - 18.00

Altijd opvang. Altijd in de buurt.